Festivāla "Summer Sound" programmu papildina "Musiqq"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Musiqq"
"Musiqq" Foto: publicitātes

Festivāla "Summer Sound" programmu papildina viena no Latvijas populārākajām popgrupām – "Musiqq", informē festivāla rīkotāji.

Grupa "Musiqq" šajā vasarā uzstāsies savā dzimtajā pilsētā Liepājā, festivālā Summer Sound. "Musiqq" uzstāšanās festivālā vienmēr pulcē rekordlielu klausītāju skaitu, kuru pārspēt izdodas pat tikai retajam ārzemju māksliniekam, tādējādi padarot "Musiqq" par vienu no festivāla galvenajiem māksliniekiem.

Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs kopīgās muzikālās gaitas uzsāka 2009. gadā un desmit gadu garumā ir ieguvuši ne tikai plašas simpātijas Latvijā radītās mūzikas patērētāju vidū, bet arī mūzikas kritiķu novērtējumus un mūzikas industrijas balvas. Grupa "Musiqq" ir arī pārstāvējusi Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Šogad "Musiqq" ierindojās Latvijas Radio 2 Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu topa ceturtajā vietā ar dziesmu "Sāc ar sevi". 

“Musiqq šī gada festivālā Summer Sound uzstāsies savā grandiozākajā sastāvā – līdz šim tāds tas ir bijis tikai "Musiqq" desmitgades koncertā Arēnā Rīga – ar perkusijām, saksofonu, "Radio trio" meitenēm un vēl citiem pārsteigumiem. Festivālā šī būs vienīgā iespēja šovasar redzēt mūs ar tik vērienīgu koncerta programmu,” par uzstāšanos festivālā stāsta "Musiqq" puiši.

Foto: "Musiqq" jubilejas koncerts.

Tuvojoties festivālam, mākslinieku saraksts tiks papildināts gan ar vairākiem ārzemju, gan pašmāju mūziķiem un grupām. 

Summer Sound Liepājā norisināsies jūlija izskaņā – 24. un 25. jūlijā.

Biļetes uz festivālu var iegādāties šeit

Festivāls 2019. gadā norisinājās devīto reizi un pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu – abās dienās festivālu apmeklēja 32 tūkstoši cilvēku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu