Juris Hiršs Valentīndienā cer ieraudzīt sievu seksīgā veļā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas Nacionālajā teātra aktieri Juris Hiršs (no kreisās) un Gundars Grasbergs sveic aktieri Uldi Dumpi 70.dzimšanas dienā.
Latvijas Nacionālajā teātra aktieri Juris Hiršs (no kreisās) un Gundars Grasbergs sveic aktieri Uldi Dumpi 70.dzimšanas dienā. Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Juris Hiršs ir viens no tiem, kurš atbalsta Valentīndienas svinības. 

Uz "Privātās Dzīves" jautājumu, kāda ir "ideālā Valentīndienas dāvana", aktieris atbild: "Ideāli būtu, ja sieva pati sev uzdāvinātu ļoti seksīgu apakšveļu un vakarā mani pārsteigtu ar negaidītu piedāvājumu: "Ja tu vēlies, es tagad to varu uzvilkt!""

Viņš piebilst: "Atbalstu jebkurus svētkus, kuri ir ar pozitīvu ievirzi. Tāda ir arī Valentīna diena. Tā vietā, lai regulāri liktu pie karoga melnās lentītes un raudātu, mums ik mēnesi vienu dienu vajadzētu pasludināt par mīlestības svētkiem. Un priecāties!"

Kā zināms, Juris Hiršs kopā ar sievu, televīzijas režisori Lauru ir kopā vairāk nekā 20 gadus. Pāris audzina četrus dēlus.

Atgādinām, ka 14. februārī visā pasaulē tiek atzīmēta Valentīndiena.

Kaut arī Svētā Valentīna diena mūsdienās tiek atzīmēta visai plaši, tomēr šīs tradīcijas aizsākumi joprojām ir miglā tīti. Lai arī zināms, ka svētais Valentīns bija mūsu ēras 3. gadsimta Romas impērijas moceklis, tomēr vilkt paralēles starp šiem romantiskajiem svētkiem un šo mocekli varētu šķist visai grūti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu