Tikko iznākusi filma “Klases salidojums 2”, bet jau plānā filmēt trešo

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

​Trešdien, 12. februārī, uz lielajiem kino ekrāniem parādījās Andreja Ēķa filma “Klases salidojums 2”.

Intervijā ar TVNET viens no kinolentes galvenajiem varoņiem, rokgrupas "Dzelzs vilks" vadošais solists un ģitārists Juris Kaukulis (50) pastāstīja, ka jau tiek gatavota trešā daļa: “Filmēties bija izaicinājums. No sākuma neizturami, jo iepriekšējā vakarā viss teksts bija jāiemācās no galvas. [..] Bet es ar prieku piekritu filmēties arī otrajā daļā, kaut gan pēdējais uzzināju par tās filmēšanu [smejas]. Būs arī trešā daļa. Esmu jau piekritis piedalīties.”

Viņš pastāstīja arī par to, kas bijis visgrūtākais kā aktierim-iesācējam: “Pamosties no rīta un doties uz filmēšanas laukumu, jo visi tik agri mostas un vēlu iet gulēt. Bija jāceļas septiņos, astoņos, tas bija neizturami. Bet nē, es pieradu, viss kārtībā.”

Kā jau ziņots, "Klases salidojums 2" vēsta par tās pirmajā daļā iepazītajiem trim draugiem – Nilu (Ainārs Ančevskis), Tomu (Juris Kaukulis) un Andri, ko atveido Imants Strads. Viņu dzīve ir brīnišķīga – Toms gatavojas kāzām un ir izdevis jaunu dziesmu albumu, Nils gatavojas maratonam un ir apmierināts ar dzīvi, bet Andris ir tikai viena randiņa attālumā, lai satiktu savu mūža sievieti. Puiši nolemj rīkot Tomam vecpuišu ballīti, uz ko ierodas arī viņu labs draugs Raimonds, kura lomā iejuties Gints Grāvelis. 

Tomēr viss nebūt neiet tik gludi, kā plānots, – Toma albums ir izrādījies neveiksmīgs, Andra randiņš izgāžas un Nils uzzina, ka viņu ir krāpusi sieva. Visam tam pa vidu draugiem ir jādodas uz bērēm, jāsarīko Toma vecpuišu balle un jāpaspēj uz Toma kāzām. Personīgās problēmas un ciešais laika nogrieznis ievilks draugus galvu reibinošos piedzīvojumos...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu