Liene Šomase savu nelāgo traumu skaidro kā "zīmi no kosmosa" (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

“Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā dziedātāja Liene Šomase atklājusi, ka tikusi pie pavisam nelāgas traumas – viņa ar svečtura durtiņām nejauši savainojusi aci. 

Traumas dēļ dziedātāja pat nav varējusi sēsties pie stūres, atcēlusi visas privātās nodarbības un bijusi spiesta nēsāt saulesbrilles, jo acs sapampusi un asarojusi.

“Vakars man sākās ļoti dramatiski. Es biju aizmirsusi nopūst sveci, kas atradās svečturī. Piecēlos, lai to nopūstu un iesitu acī svečtura attaisāmās durtiņas. Un tad tikai visa jautrība sākās,” nelāgos notikumus atceras Liene.

Dziedātāja ir pārliecināta, ka šāds notikums nav nejaušība, bet gan sava veida Dieva, kosmosa vai Visuma sūtīta zīme: “Es tiešām biju ieskrējusies. Šis viss man ir ļoti jauns. Rādīt savu dzīvi publiskajā telpā man ir kaut kas jauns. Es nekad neesmu bijusi tik atvērta. Es domāju, ka tas viss kopā – mazais uztraukums, stress un viss pārējais, kas notiek apkārt. Arī studijā daudz skaistu jaunumu un es domāju, ka tās ir emocijas, kas kopā sastājas,” spriež Liene.

Tāpat viņa atceras pagājušā gada notikumus, kad vasaras beigās no balkona uz galvas viņai uzkritis melns kaķis, kā rezultātā dziedātāja guvusi smadzeņu satricinājumu. “Un tagad šī acs - kaut kā jāpārdomā, varbūt kaut kas jādara citādāk dzīvē,” spriež Liene.

Interesanti, ka savainotās acs ārstēšanā dziedātāja izmanto arī akmeņu spēku. “Man ir daudz dažādu akmeņu. Šis akmens ir vairāk harmonijai. Un, ja kaut kas sāp, tu viņu pieliec un viņš harmonizē to visu,” skaidro Liene.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu