Zem izsoles āmura nonācis Lienes Kivičas dzīvoklis (38)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET, скриншот izsoles.ta.gov.lv/коллаж TVNET

Izsoļu sludinājumu vietnē nonācis skandalozā mūziķa Andra Kiviča sievas Lienes dzīvoklis. 

Kā liecina izsoles.ta.gov.lv mājaslapā pieejamā informācija, izsolē tiek pārdots Lienei Kivičai piederošais nekustamais īpašums Saldus ielā 18, Rīgā, un piedzinējs ir Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācija. 

Pārdodamā nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 37 600 eiro, izsoles solis - 500 eiro.

Kā portāls TVNET noskaidroja Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijā, ja uzturlīdzekļu izmaksa tiek veikta bez tiesas nolēmuma (administratīvā procesa ietvaros) un parādnieks nepilda Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijas lēmumu, tad lēmums tiek nodots piespiedu izpildei zvērinātam tiesu izpildītājam. Parādnieka parādu un likumiskos procentus piedzīs zvērinātam tiesu izpildītājs.

Piedziņa tiks vērsta uz:

  • parādnieka jebkuru kustamo un nekustamo īpašumu;
  • parādnieka ienākumiem visas dzīves garumā, tai skaitā no mantojuma un vecuma pensijas;
  • parādnieka daļu laulāto kopmantā.

Lai Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijas lēmums netiktu nodots piespiedu izpildei, parādnieks var vērsties Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijā ar iesniegumu, lūdzot noslēgt vienošanos par kārtību, kādā parādnieks veic uzturlīdzekļu un likumisko procentu maksājumus.

Foto: Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijā

Kā zināms, Lienei no laulības ar juristu Ārenu Skulmi ir trīs meitas. Pēc tam, kad skandalozais Kiviču pāris nonāca Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā, Lienes meitas ar viņu kopā nedzīvo. 

Liene šobrīd ir ceturtā bērniņa gaidībās. 

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu