Rūta Dvinska atklāj, kāpēc saka jā psihoterapeitam (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: https://www.instagram.com/p/B9XPw3bpOY_/

​Šova “Māmiņu klubs” vadītāja Rūta Dvinska saviem faniem atklāja, ka apmeklē psihoterapeitu.

“Līdz ar manu dzimšanas dienu būs apritējis arī pirmais mēnesis, kopš teicu #psihoterapeitamjā ! Un tā ir mana lielākā dāvana sev svētkos!

Mans pirmais lielais prieks ir par to, ka pildu solījumu pati pret sevi, proti, rūpējos par savu veselību!

Ar to man līdz šim gājis pavisam bēdīgi un šis man ir patiešām liels solis pretī uzvarai, jo tas aizņem laiku. Skaidrs, ka vienmēr bija ir un būs darbi, pienākumi, notikumi, kurus ir tik elementāri nostādīt augstāk prioritāšu sarakstā, bet kāda ir tā cena?! No malas var izskatīties, ka “viņa jau visu var”, “viņa visu paspēj”, “viņa ir stipra”, “kas tad viņai?! dzīve kā medusmaize”! Un, nenoliedzami, dažkārt ir patīkami apzināties, ka citi tā domā, citkārt tas ir arī izdevīgi, bet to, kas lācītim vēderā, mēs paši nereti nemaz nezinām, kur nu vēl citi!

Garš un ne jau viegls ceļš ejams, kā mana terapeite saka - “Tev nebūs viegli te būt”, bet šoreiz tas “grūtums” ir tik ļoti patīkams un, tieši tā, - ārstējošs! Katru tikšanās reizi gaidu kā mazus svētkus!” atklāja māmiņa.

“Paldies, ka dalies ar šo pieredzi un izmanto sava vārda spēku, stāstot par mentālās veselības nozīmi!”, “Man ir patiess prieks, ka dalies ar šo ierakstu. Sakārtota galva ir sakārtotas dzīves pamatā”, “Super, apsveicu, ka rūpējies par sevi. Arī es esmu izvēlējusies sev palīdzēt, un tas ir forši,” viņu slavē komentētāji.

Kā jau vēstīts, līdzšinējo "Māmiņu kluba" vadītāju Kristīni Virsnīti TV personība Rūta Dvinska nomainīja pērn.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu