"Te par koronavīrusu neviens nerunā." Sipeniece devusies atpūsties uz Austrijas kalniem (44)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Humoriste un radio balss Baiba Sipeniece-Gavare devusies baudīt slēpošanas priekus Badgašteinā, Austrijā. 

Par savu atvaļinājumu viņa pavēstījusi sociālajā vietnē "Instagram". "Pēc 21 nospēlētas stāvizrādes jūtos nopelnījusi nedēļu atpūsties kalnos. Te patlaban viss mierīgi, par koronu [koronavīrusu "Covid-19" - red.] neviens nerunā, un ceru, kad atbraukšu atkal mājās, arī vairs neviens par to nerunās," video atklāj Sipeniece. 

Tiesa, Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs pirmdien, 9. martā, Covid-19 dēļ lūdza izvērtēt braucienu nepieciešamību uz vairākām valstīm, tostarp Austriju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te sniegs un prieks pa pilnam!??⛷? Ievilkšu elpu uuuuun tad atkal aiiizzzziet!

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Ļaudis pie humoristes publiskotā video novēlēja viņai jauku atpūtu, kā arī cer, ka koronavīrusa dēļ slēpošanas trases netiks slēgtas. 

TVNET jau vēstīja, ka ar jauno koronavīrusu, kas pirmo reizi tika konstatēts pagājušā gada decembrī Ķīnā, visā pasaulē līdz otrdienas, 10. marta rītam, inficējies 114 151 cilvēks, bet 4012 cilvēki miruši.

Vissmagāk skartās valstis pēc Ķīnas ir Itālija (9172 inficēšanās un 463 nāves gadījumi), Dienvidkoreja (7513 inficēšanās un 54 nāves gadījumi), Irāna (7161 inficēšanās un 237 nāves gadījumi) un Francija (1412 inficēšanās un 25 nāves gadījumi).

Latvijā līdz 11. marta rītam tika konstatēti 10 inficēšanās gadījumi. Līdz šim visiem Latvijā reģistrētajiem "Covid-19" pacientiem slimība norit vieglā formā.  

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu