Santa Didžus pārsteidz ar vizuālām pārvērtībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Helio interaktīvā televīzija informē par jaunumiem šajā sezonā
Helio interaktīvā televīzija informē par jaunumiem šajā sezonā Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Aktrise Santa Didžus atvadījusies no garajām matu cirtām. 

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Didžus, pārvērtībām viņa ļāvusies jaunās lomas dēļ. "Šobrīd vairāk piederu savam atveidotajam personāžam, nevis sev," žurnālam atzīst aktrise.

Kā zināms, Didžus būs vērojama režisora Anda Miziša jaunākajā veikumā "Atriebējas".

“Atriebējas” ir aizraujoša pašmāju kriminālkomēdija, kuras stāsts sākas ar sievietes līķi. Labāko detektīvu tradīcijās izmeklētājiem Frīdai (Santa Didžus) un Georgam (Pāvels Griškovs) ir jāatrod sērijveida slepkava. Ir skaidrs, ka viņu interesē vienāda tipa sievietes, bet jautājumi, kas jāatrisina, – kādēļ un kur meklēt nākamo upuri? Viņu ceļi krustojas ar sekretāri Montu (Anete Krasovska), kas pēc mīļotā vīrieša nodevības un atbrīvošanas no darba bēdas dodas pārvarēt bārā, apmeklējumam beidzoties ar vētrainu nakti vīrišķīgā Andreja (Armands Ikalis) gultā. Tomēr jau no rīta viņu gaida pārsteigums, kas mainīs dzīvi visiem iesaistītajiem. Liktenis savedīs kopā abas sievietes un apvienos viņu spēkus turpmākajai cīņai.

Filma “Atriebējas” no 23. marta būs pieejama "Shortcut Premiere". Tieši mēnesi vēlāk stāsts turpināsies seriāla formātā – no 23. aprīļa "Shortcut Films", savukārt rudenī kanālā STV Pirmā!.

Seriālā atriebējas stāsts turpināsies ar arvien jaunām izmeklēšanām, jauniem piedzīvojumiem un nepatikšanām. “Atriebējas” ir veidots pēc Igaunijā jau skatītāju mīlestību iekarojušā seriāla “Revenge Office”, veicot vietējo adaptāciju.

Foto: Helio interaktīvā televīzija informē par jaunumiem šajā sezonā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu