Pārcelts Baltkrievijas pagānmetāla pionieru “Gods Tower” koncerts (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Tiek pārcelts piektdien, 13.martā, Rīgas klubā “Melnā piektdiena” paredzētais Baltkrievijas pagānmetāla pionieru “Gods Tower” koncerts, portālu TVNET informēja koncerta rīkotāji.

Koncerts pārcelts saistībā ar koronavīrusa izplatību Latvijā izsludinātās ārkārtas situācijas un ar to saistīto ierobežojumu dēļ.

Koncerts pārcelts uz pagaidām nezināmu laiku - jauno pasākuma norises datumu koncerta rīkotāji sola izziņot aptuveni nedēļas laikā.

Iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas arī jaunajā koncerta norises dienā.

Koncerta rīkotāji atvainojas par sagādātajām neērtībām.

"Gods Tower” (pagan/doom metal) ir pasaulē viena no pazīstamākajām šī reģiona smagajām grupām. 2019. gada novembrī grupa ar izpārdotiem koncertiem Minskā, Gomeļā un Kijevā atzīmēja savu 30 gadu jubileju un nu ir gatavi iepriecināt savas mūzikas cienītājus arī Rīgā.

Būt metālistam Baltkrievijā — tas joprojām ir bezkompromisa dzīvesveids, tā pirms dažiem gadiem, pošoties dalībai pirmajā festivālā “Zobens un Lemess” (2015), intervijā atzina “Gods Tower” dziedātājs.

Noskaņa - tā ir viena no “Gods Tower” panākumu atslēgām arī šodien, kad muzikālajā darbībā ieskanas ne vien vēstures, bet arī mūsdienu pasaules notikumu un satricinājumu apdziedājums un pārdomas par tiem.

2015. un 2018. gadā grupa ar lieliskiem panākumiem uzstājas arī Latvijas smagās mūzikas festivālā "Zobens un Lemess".

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu