Džilindžers "piespieda" sievu sarakstīt grāmatu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Režisors Dž. Dž. Džilindžers (Raimonds Rupeiks) 8. martā nosvinēja 54. dzimšanas dienu, kuras ballīti bija sarīkojusi viņa sieva Inga Grencberga.

Jau vēstīts, ka Džilindžera sieva Inga Grencberga nule laidusi klajā savu pirmo grāmatu "Sestā sieva", kas, kā atklāj režisors, ir labākā dāvana dzimšanas dienā. "Es lepojos ar sievu, kura man šodien ir uzdāvinājusi tiešām ļoti jaudīgu romānu, kas, uzskatu, aizies pasaulē. Viennozīmīgi tā ir ļoti augstas kvalitātes literatūra," žurnālam "Vakara Ziņas" atklāj viņš.

"Nav runa tikai par iedvesmošanu, savā ziņā pat piespiešanu, jo es zināju viņas potences un iespējas no tiem tekstiem, kādus viņa pauda, sapratu, ka var to ģeniāli izdarīt romānā. Jā, es viņai liku to darīt, un viņa to izdarīja," piebilst Džilindžers.

Pats režisors atklāj, ka teātri nav pametis un šobrīd strādā pie "sešiem, septiņiem projektiem".

Kā vēsta "Vakara Ziņas", dzimšanas dienas ballīti apmeklēja virkne sabiedrībā pazīstamu cilvēku - kādreizējie Dailes teātra kolēģi Andris Bulis, Lelde DreimaneLaura Groza-Ķibere un Inga Krasovska, bijusī kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende, politiķi, kā arī Džilindžera bijusī sieva un meitas Hannas mamma Elīna Maligina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu