"Visi roltoniņi izpirkti!" Amuna Davis pārdzīvo par notiekošo Latvijā (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/ Rūdolfs Liepiņš / TVNET

Ceturtdien, 12. martā, Latvijā līdz Lieldienām tika izsludināta ārkārtējā situācija saistībā Covid-19 vīrusa izplatību. Par šo faktu sajūsmināts nav pašmāju populārais "drag queen" Amuna Davis.

Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) kopā ar draugiem ceturtdienas vakarā apmeklēja kādu populāru iepirkšanās veikalu, kur, kā atskārta, "visas svarīgākās lietas ir izpārdotas".

"Tas, kā tagad visi visu izpērk, ir crazy (traki - lat.)! Viss ir izpārdots, ir tādas rindas! Visi roltoniņi izpirkti. Vienkārši, ak, mans Dievs! Šeit ir palikuši pieci roltoni pēdējie. Cilvēki skrien un pērk - tas, kas notiek tagad ir vienkārši briesmīgi!" - vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos sašutumu neslēpa Dāvis, parādot tukšos veikala plauktus.

Viņš gan bija visai skarbs un sacīja, ka viņu vairāk par vīrusu satrauc fakts, ka valstī izsludināta ārkārtējā situācija. "Nekur nevarēs tikt, neko nevarēs izdarīt!" - secina Dāvis.

Vēl Dāvi skumju dara fakts, ka viņam aprīļa beigās paredzēts ceļojums, par kura atcelšanu viņš pat negrasās domāt: "Man nāk bimbiens! Tas nav tikai ceļojums, tas man ir daudz, daudz vairāk! Man tas nozīmē visu. Mēs netaisāmies to atcelt, darīsim visu iespējamo, lai aizbrauktu uz Taizemi aprīļa beigās."

Dāvis piebilst, ka viņš un viņa draugi ir gatavi ievērot visus piesardzības pasākumus, neradot draudus sev un apkārtējiem.

Atgādinām, ka Latvijā ārkārtējā situācija ir noteikta līdz Lieldienām. 

Ar 13. martu atcelti un aizliegti visi publiskie pasākumi, sapulces, gājieni un piketi virs 200 cilvēkiem.

Tāpat tiks pārtraukta mācību procesa norise klātienē visās citās izglītības iestādēs, nodrošinot no 2020. gada 13. marta mācības attālināti, izņemot centralizēto valsts pārbaudījumu norisi.

Iespēju robežās uzdots atcelt, pārcelt un neplānot darba braucienus un komandējumus uz Covid-19 skartajām valstīm un teritorijām, no kurām atgriežoties ir jāveic īpaši piesardzības pasākumi atbilstoši SPKC norādījumiem

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu