Draugi un kolēģi Kaspara Lāča došanos mūžībā salīdzina ar Mārtiņa Ķibilda pēkšņo nāvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/kasparslaciss

Šonedēļ pāršalca skumja vēsts - 42 gadu vecumā mūžībā devās sporta žurnālists Kaspars Lācis. 

Lai gan oficiālais nāves iemesls nav zināms, Kaspara kolēģi un draugi zina teikt, ka tas, iespējams, saistīts ar viņa pēdējā laika aizrautīgo strādāšanu. 

Izdevumam "Vakara Ziņas" Kaspara kolēģis Reinis Ošenieks izteicies šādi: "Jā, viņa aiziešana mani pārsteidza nesagatavotu. Šī ir mācību stunda gan man, gan citiem kolēģiem, kuri aizraujas ar darbu. Kaspars arī tāds bija. Mārtiņš Ķibilds (žurnālists, TV raidījumu vadītājs, kurš sirds problēmu dēļ pāragri devās mūžībā pērnā gada rudenī – red.) tāds bija. Kaut kādā brīdī cilvēks var arī izdegt."

Viņš piebilst: "Ekspertīze tikai būs. Bet šī ir mācību stunda. Piebremzēt."

Arī režisors un žurnālists Sandijs Semjonovs Kaspara aiziešanu mūžībā salīdzina ar Mārtiņa Ķibilda pēkšņo nāvi: "Kad tika saņemta ziņa par Kaspara aiziešanu, nespēju tam sākotnēji noticēt. Jo viņš līdz pēdējam bija dzīvespriecīgs un sportoja. Agrāk spēlēja arī hokeju. Mārtiņam Ķibildam arī bija līdzīgi. Nekas jau neliecināja par nopietnām problēmām. Bet ir tikai viens brīdis, kad apstājas sirds. To jau neviens nezina, kurā brīdī un kad tas notiks."

Kā zināms, Kaspars raidījuma "Rīta Panorāma" komandai pievienojās pirms aptuveni septiņiem gadiem.

Pērn oktobrī Kaspara vadītajam raidījumam "Hokeja laukums" tika atklāta otrā sezona.

Amatieru līmenī Kaspars pats arī nodarbojās ar hokeju. Šis viņam bija sirdij vistuvākais sporta veids.

Kaspars darbojās arī sporta mārketinga jomā. Kā norādīts viņa "Instagram" profilā, viņa specialitāte bija arī dator/video grafikas.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu