Interneta modele gribēja priecēt ar pikantu foto, bet ļaudis pārsteidz viņas ledusskapis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kristīna Azarjonaka, "Instagram" influencere no Minskas, savā kontā sekotājiem vēlējās parādīt kādu pikantu attēlu. Foto patiesi guva milzu popularitāti, tikai ne meitenes iecerēto iemeslu dēļ.

Meitene saviem "Instagram" sekotājiem publiskoja visnotaļ pikantu kadru, kurā viņa izaicinošā tērpā ir redzama savas dzīvesvietas virtuvē. Visticamāk, meitene bija cerējusi, ka sekotāji novērtēs viņas pikanto tērpu un figūru, bet sociālo tīklu lietotāju uzmanību attēlā piesaistīja kas pavisam cits.

"Kas, pie velna, liek ledusskapi blakus plītij!" rakstīja kāds no sociālo tīklu lietotājiem. Šādam viedoklim pievienojās vēl daudzi citi, kuri komentāros pauda neizpratni par neierasto virtuves iekārtu izvietojumu.

Par šo attēlu internetā tika nopludinātas dažādas mēmes un joki. Meitene savā "Instagram" stāstā tos mēģināja arī apkopot.

Meitene pie sekotājiem arī vērsusies ar lūgumu pārstāt veidot mēmes un uzdot jautājumus par neparasto virtuves izvietojumu, bet internets, kā ierasts, tā arī palika neuzvarēts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu