Kuriļenko izskaidro kritiķiem, kāpēc Covid-19 izslimoja, būdama kopā ar dēlu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/SCANPIX, instagram/olgakurylenkoofficial/TVNET kolāža

Ukraiņu izcelsmes modele un aktrise Olga Kuriļenko, kura jau ir izveseļojusies no Covid-19, saņēmusi virkni pārmetumu par to, ka slimošanas laikā bijusi kopā ar savu četrus gadus veco dēlu.

Kuriļenko, kura savu slimības gaitu ar Covid-19 plaši aprakstīja sociālajos tīklos, nu atbildējusi tiem kritiķiem, kuri publiski rāja aktrisi par viņas lēmumu slimības laikā būt kopā ar dēlu.

"Es apspriedu šo jautājumu ar slimnīcas personālu, un man ieteica būt kopā ar savu dēlu. Tam ir izskaidrojums. Par četrus gadus vecu bērnu ir jārūpējas. Tā kā viņš bija ar mani visu laiku, pastāvēja iespēja, ka viņš ir vīrusa nēsātājs un var inficēt citus. Tāpēc es nevarēju viņu "aizsūtīt prom" pie kāda cita, kurš par viņu rūpētos un tiktu inficēts. Tā iemesla dēļ dēls palika kopā ar mani un pārstāja iet uz bērnudārzu brīdī, kad man tika atklāts pozitīvs Covid-19 tests," paskaidro aktrise. 

Kuriļenko piebilda, ka viņas dēlam joprojām nav simptomu, taču "Covid-19 testu deficīta dēļ" viņa nolēmusi to neveikt. Šobrīd Kuriļenko uzturas Londonā, Lielbritānijā.

Tiesa, Latvijā nepieciešamais testu skaits tiek papildināts katru nedēļu un šobrīd testu apjoms ir pietiekams.

Atgādinām, ka Kuriļenko, kura plašāku atpazīstamību ieguva kā "Bonda meitene" filmā "Mierinājuma kvants", par sasirgšanu ar koronavīrusu pavēstīja "Instagram". Viņas galvenie simptomi bija drudzis, nogurums un klepus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day! #mothersday P.S. I have completely recovered ? To recapitulate: For one week I felt pretty bad and was mostly in bed, sleeping, with high fever and strong headache. The second week, the fever was gone but some light cough appeared and I felt very tired. By the end of the second week I felt totally fine. Cough is almost gone although I still cough in the mornings but then it completely goes away for the day! I’m fine! And now I’m just enjoying this time to reflect on many things and spend my time with my son. ? Я думаю я полностью выздоровела. Коротко о течении болезни: В первую неделю мне было очень плохо и я почти все время лежала с высокой температурой и много спала. Я спала 12 часов за ночь и потом ещё часа 3-4 днём!!! Подняться было тяжело. Усталость сумасшедшая. Головная боль дикая. Во вторую неделю температура полностью ушла и появился легкий кашель. Усталость осталась. Теперь практически никаких симптомов нет. Только немного кашель есть по утрам, но потом он полностью уходит на весь день. Теперь я наслаждаюсь отдыхом и провожу время с сыном. Держитесь!!! ? #coronavirus #коронавирус

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu