Arstarulsmirus koncertsērijas koncerti tiek pārcelti uz rudeni (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Arstarulsmirus
Arstarulsmirus Foto: Aiga Rēdmane

Arstarulsmirus plānotie pirmie koncertsērijas koncerti 3. maijā koncertzālē "Lielais dzintars" Liepājā un 9. maijā Vidzemes koncertzālē "Cēsīs" tiek pārcelti vēlāk uz šī gada rudeni, informē mūziķa pārstāvji "KN3".

"Līdz ar to, ka tiek pagarināta ārkārtējā situācija valstī, arī mēs esam spiesti pārplānot savu koncertu norisi. Šobrīd esam atraduši iespēju koncertus rīkot septembrī. Ceram, ka mums visiem kopā izdosies harmoniski tikt pāri šiem izaicinošajiem apstākļiem un visi Latvijas kultūrvides pārstāvji, apbruņojušies ar jaunu rūdījumu un paliekošu iedvesmu, varēs atsākt produktīvu darbību jau pavisam drīz," stāsta Arstarulsmirus.

Jaunie koncertu norises datumi ir sekojoši - 6. septembris koncertzāle "Lielais dzintars" Liepājā un 11. septembris Vidzemes koncertzālē "Cēsīs".

Visas biļetes, kas jau ir iegādātas būs derīgas arī uz jauno datumu koncertiem. Koncertu biļešu tirdzniecība turpinās interneta servisā www.aula.lv

Koncertā būs dzirdami pavisam jauni skaņdarbi no albuma "Skatu punkti", kā arī dziesmas, kuras tapušas periodā, kad mūziķis uztsājies ar skatuves vārdu Gustavo.

Arstarulsmirus jaunais albums "Skatu punkti"
Arstarulsmirus jaunais albums "Skatu punkti" Foto: publicitātes

"Koncertprogrammas skanējuma un gaismu dramaturģija, kā arī stilistika veidota tā, lai radītu daudzslāņainu, dinamisku un vieglu noskaņu, kas palīdzēs klausītājam uztvert dziesmās esošo bagātīgo tekstu daudzumu," par iecerētajiem koncertiem stāsta Arstarulsmirus.

Pirms nedēļas straumēšanas un mūzikas lejupielāžu vietnēs nonāca mūziķa un producenta Arstarulsmirus albums "Skatu pukti". Darbu pie jaunā saturiskā virziena, ko mūziķis sauc par "Vēlējuma dziesmām", Arstarulsmirus uzsāka pirms ilgāka laika. Vēlējuma dziesmu mērķis ir vairot vērīgāku un līdzjūtīgāku attieksmi pret cilvēka iekšējo pasauli, kā arī atspoguļot sirsnīgu, atbalstošu un cieņpilnu nostāju savstarpējās attiecībās.

Noklausies albumu:

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu