Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Ēdiena blogeris Pipars iesaka, ko iesākt ar sasistajām olām (4)

Raksta foto
Foto: Privātais arhīvs

Lai palīdzētu mūsu lasītājiem, sazinājāmies ar ēdiena blogeri Piparu jeb Roju Puķi, lai viņš ieteiktu, ko darīt ar Lieldienās sasistajām olām.

"Lieldienas īsti nav mani svētki, iespējams, neesmu vēl izpratis šo svētku burvību....Taču man patīk gatavot un eksperimentēt ar garšām. Līdz ar to arī šos svētkus pieņemu un izmēģinu kaut ko jaunu priekš sevis. Lieldienu zaķi ir tik ražīgi, ka veidojas novārītu un nokrāsotu olu krājumi. Šoreiz padalīšos ar dažām idejām, ko iesākt, ja Lieldienas patiesi ir bijušas ražīgas un olu kaujās iegūtās trofejas krājas kaudzēs.

Lai izdodas gan atrast savu īpašo recepti un labi izšūpoties! Priecīgas Lieldienas!

Pats vienkāršākais, bet ne sliktākais variants ir pildītas olas. To pagatavošana neprasa īpašas iemaņas un dod vaļu fantāzijai!" komentēja blogeris.

Uz augšu