Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Pildītas olas (uz 12 olām)

Foto: No privātā arhīva

Olas nolobi, sagriez uz pusēm un izņem olu dzeltenumus. Dzeltenumus pārliec bļodā vai blenderī. Pievieno pārējās sastāvdaļas, kārtīgi samaisi vai sablendē. Un tad ar konditorejas maisa palīdzību piepildi olu pusītes. Sakārto tās uz šķvja, izdekorē un pasniedz. Pildījumu var pagtavot savlaicīgi (uzglabāt ledusskapī) un tad piepildīt olas īsi pirms pasniegšanas.

Karija olas

1 ēd.k. karijs

1/2gl majonēze

sāls

Cēzara olas

1/2 gl majonēze

1/4gl rīvēts cietais siers

2 ēd.k. citrona sula

2 ēd.k. asas sinepes

1 sasmalcināta ķiploka daiviņa

Mārrutku olas

1/2gl majonēze

2 ēd.k. mārrutki

Gvakamoles olas

1 avokado (tikai mīkstums)

2 ēd.k. majonēze

sasmalcināta kinza

2 ēd.k. smalki sakapāti sīpoli

2 ēd.k. laima sula

Siera olas

1/2gl majonēze

1/2gl Čedara siers

1 ēd.k. saldas sinepes

Uz augšu