Olas nolobi, sagriez uz pusēm un izņem olu dzeltenumus. Dzeltenumus pārliec bļodā vai blenderī. Pievieno pārējās sastāvdaļas, kārtīgi samaisi vai sablendē. Un tad ar konditorejas maisa palīdzību piepildi olu pusītes. Sakārto tās uz šķvja, izdekorē un pasniedz. Pildījumu var pagtavot savlaicīgi (uzglabāt ledusskapī) un tad piepildīt olas īsi pirms pasniegšanas.
Pildītas olas (uz 12 olām)
Raksta turpinājums
Karija olas
1 ēd.k. karijs
1/2gl majonēze
sāls
Cēzara olas
1/2 gl majonēze
1/4gl rīvēts cietais siers
2 ēd.k. citrona sula
2 ēd.k. asas sinepes
1 sasmalcināta ķiploka daiviņa
Mārrutku olas
1/2gl majonēze
2 ēd.k. mārrutki
Gvakamoles olas
1 avokado (tikai mīkstums)
2 ēd.k. majonēze
sasmalcināta kinza
2 ēd.k. smalki sakapāti sīpoli
2 ēd.k. laima sula
Siera olas
1/2gl majonēze
1/2gl Čedara siers
1 ēd.k. saldas sinepes
Raksta turpinājums