Diāna Kubasova detalizēti apraksta savas saslimšanas gaitu; aizdomas par Covid-19 (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu modele Diāna Kubasova, kura šobrīd atrodas Bali un, iespējams, ir inficējusies ar Covid-19, sociālajos tīklos detalizēti aprakstījusi to, kā viņai norit slimības gaita. 

Kubasova vietnē "Instagram" aprakstījusi septiņas slimošanas dienas.

Pirmajā naktī viņai sākās muguras laušana un sāpes kājās. Taču vēl tad viņai nebija ne mazāko aizdomu par vīrusa klātbūtni, noveļot sāpes uz to, ka iepriekšējās dienās nodarbojusies ar fiziskām aktivitātēm. 

Pirmajā dienā viņai "nenormāli sāpēja" galva, taču galvassāpes modelei ir visai bieža parādība. "Iedzēru migrēnas zāles un aizgāju atkal pagulēt. Par brīnumu, šīs zāles, kas man sāpes noņem vienmēr, šoreiz vispār nepalīdzēja. Sākās sviedri un drebuļi, izmērīju temperatūru - 38,2 ºC. Apetītes nebija vispār, uz ēdienu nevarēju paskatīties, kuņģis "griezās". Dzēru tikai piparmētru tēju ar ingveru, visu dienu gulēju."

Otrajā naktī Kubasova ik pēc sešām stundām dzērusi paracetamolu, jo nevarējusi izturēt ķermeņa sāpes un kaulu laušanu.

"Izsvīdu cauri vairākiem krekliņiem, tā ka tie bija tik slapji, ka varētu izžmiegt," piebilst viņa.  

Arī nākamajā dienā un trešajā naktī temperatūra bija 38,5 ºC, taču pastiprinājusies sliktā dūša. "Palika pat grūti iedzert vairāk nekā vienu malku tējas, nemaz nerunājot par ko ēdamu. Kaulu laušana, neizturamas galvassāpes, karstumi/ aukstumi/ drebuļi turpinājās. Milzīgs nespēks, grūti pat aiziet līdz tualetei vai virtuvei pēc tējas. Ne dienu, ne nakti sāpju dēļ aizmigt nebija iespējams, ja tomēr izdevās uz mirklīti iemigt, uzskatīju to par svētlaimi," atklāj Kubasova.

Trešajā naktī un ceturtajā dienā visas lielās sāpes esot pārgājušas, taču sāka kņudināt krūtīs, kam sekoja klepus. 

Pēcāk vienīgās sāpes, kas piemeklēja modeli, bija "aiz acu āboliem". "Skatīties datorā vai telefonā ir apgrūtinoši," viņa piebilst.

Piektajā un sestajā dienā temperatūra bijusi 37,2 ºC, kas "uzcēlās" tikai vakarā.

Septītā diena bijusi pirmā diena bez temperatūŗas, pašsajūta uzlabojās un arī klepus ir pavisam niecīgs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

Atgādinām, ka Diāna Kubasova 7. martā sociālajos tīklos paziņoja, ka, iespējams, ir inficējusies ar Covid-19. Testu viņa nolēma neveikt garo rindu dēļ. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu