Sipeniece kritusi krāpnieku nagos; vēršas pie sabiedrības (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: LETA

Radio Star FM ētera personība, humoriste Baiba Sipeniece-Gavare nākusi klajā ar svarīgu paziņojumu  - viņas vārds tiek izmantots kādu medikamentu reklāmā, bez viņas pašas piekrišanas. 

"Man ir ļoti, ļoti svarīgs paziņojums. Jau kādu laiku "Facebook" tiek reklamēti medikamenti ar manu vārdu. Medikamenti, kas sola gan notievēšanu, gan atbrīvoties no parazītiem. Tad es ar šo paziņoju, ka man ar to nav nekāda sakara.

Es vērsos instancēs, kas apkaro kibernoziegumus. Izmeklējot šo noziegumu, pēdas aizveda uz Krieviju. Tātad to visu dara Krievijas hakeri.

Krievijas valdība, protams, mums nenāks pretī un, vismaz šādā sakarā, neapkaros savus noziedzniekus, tāpēc man ir jāvēršas pie jums un jāsaka - mīļie, neuzķerieties uz šīs makšķeres. Šie tā saucamie medikamenti ir pat, iespējams, ļoti kaitīgi jūsu veselībai. Neiegādājieties viņus, sargiet sevi un citus!" - aicina Sipeniece. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ĻOTI SVARĪGA ZIŅA!!!

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Lai arī komentāros daudzi rakstīja, ka uz krāpnieku mestās ēsmas nav uzķērušies, bija arī kād, kas pasūtījis konkrētos medikamentus. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu