Miljonāra Oļega Fiļa bijusī sieva pastāsta, kā norit dzīve Covid-19 plosītajā ASV

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

ASV dzīvojošā latviešu vīnzine un baņķiera Oļega Fiļa bijusī sieva Santa Bernāla izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, kā Covid-19 krīze skārusi viņas jauno dzīvi Kalifornijā.

Kā zināms, Santa pēc šķiršanās no miljonāra Oļega Fiļa apprecējās ar uzņēmēju Deividu Alanu Bernālu. Pāris ar abu bērniem dzīvo Kalifornijas štatā, ASV.

Santa žurnālam "Privātā Dzīve" stāsta, ka tiek strikti ievērota pašizolācija un no mājas drīkst iziet tikai tie, kuriem atļauts strādāt, kā arī lai dotos pie ārsta, pēc pārtikas vai pastaigā.

Tāpat veikalos noteikti distances ierobežojumi un ieeja tiek organizēta pa vienām, bet izeja - citām durvīm. 

Santa ar vīru uzņēmusies palīdzēt vecāka gadu gājuma kaimiņiem, kuru bērni dzīvo citā štatā, - piegādājot viņiem pārtikas produktus.

"Izjūtas – apokaliptiskas," secina vīnzine.

Vaicājot, kā krīze ietekmējusi viņas uzņēmējdarbību (Santa ir saimniece šampanieša bāram "Magnum" un vīna veikalam "Signature Wines" Rīgā - red.), sieviete atzīst, ka meklē iespējas attīstīt biznesu internetā, piemēram, izveidot internetveikalu. 

Kā zināms, ASV inficēšanās ar koronavīrusu apstiprināta vairāk nekā 750 000 cilvēku,  ar Covid-19 saistīti vairāk nekā 42 000 nāves gadījumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu