Bagātnieka Fiļa bijusī sieva Zāmuele atkal apprecējusies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vien četrus mēnešus pēc šķiršanās no "ABLV" bankas līdzīpašnieka Oļega Fiļa, jau atkal gredzenus mijusi vīnzine Santa Zāmuele. 

Zāmuele, kuras sociālajos tīklos publiskotās fotogrāfijas un video ir pieejamas vien viņas sekotājiem, par priecīgo notikumu paziņojusi vietnē "Instagram".

Santa ir pārgājusi vīra uzvārdā un nu dēvējama par Santu Bernālu (Bernahl).

Vīnzines jaunā vīra - Deivida Alana Bērnāla II - vārds jau iepriekš izskanējis dzeltenajā presē - tiek lēsts, ka abus vienoja kas vairāk par draudzību laikā, kad Santa bija precējusies ar Oļegu Fiļu. 

Fiļa un Zāmueles šķiršanās notikusi neilgi pēc «ABLV» bankas kraha. Kā zināms, «ABLV» februāra izskaņā paziņoja par pašlikvidāciju. Bankas problēmas radās pēc ASV Finanšu ministrijas Finanšu noziegumu apkarošanas institūcijas («FinCEN») februāra vidū paziņotā, ka tā plāno noteikt sankcijas «ABLV Bank» par naudas atmazgāšanas shēmām, kas palīdzējušas Ziemeļkorejas kodolieroču programmai, kā arī nelegālām darbībām Azerbaidžānā, Krievijā un Ukrainā. «FinCEN» publiskotajā ziņojumā arī teikts, ka «ABLV Bank» vadība līdz 2017. gadam izmantojusi kukuļdošanu, lai ietekmētu amatpersonas Latvijā, cenšoties novērst pret to vērstas tiesiskas darbības un mazināt draudus savām augsta riska darbībām.

Oļegs un Santa sāka tikties 2015. gada pavasarī, kad viņa vēl bija izdevuma «Cosmopolitan» galvenā redaktore. Pāris apprecējās 2016. gada 1. oktobrī.

Fiļam no iepriekšējām attiecībām ir četras atvases, savukārt Santai ir divas meitas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu