Liene Šomase atgriežas ar pavasara mantru "Tu esi kā kristāls"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Liene Šomase sava solo albuma "Vārdos nepateiktais" prezentācijā.
Liene Šomase sava solo albuma "Vārdos nepateiktais" prezentācijā. Foto: Lita Krone/LETA

Mūziķe Liene Šomase pavasarī nodod klausītāju vērtējumam savu jauno singlu "Tu esi kā kristāls" no jaunā solo albuma. Noklausies! 

"11. martā man tika uzdāvināts godam nopelnītais atvaļinājums un, saliekot visas nepieciešamās mantas un riteni savā mazajā mašīnā, devos prom no Rīgas uz mežu, kur dzīvoju gandrīz mēnesi," preses paziņojumā raksta Šomase. "Katrs rīts sākās ar elpošanas vingrinājumiem, jo pirms astoņiem gadiem sāku praktizēt šo skaisto mīlestības pasauli, pirms pieciem gadiem atvēru savu sociālo uzņēmumu - Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošo studiju, kurā katram bērnam esmu iedevusi visu to, ko pati esmu apguvusi un apgūstu vēl joprojām."

"Šī dziesma ir mīlestība pret mūsu skaisto dabu un spēcīgo zemi. Daba - kalni, meži, jūra man jau no bērnības ir nozīmīga meditācijas vieta," komentē dziedātāja. 

Liene Šomase Jūrkalnē
Liene Šomase Jūrkalnē Foto: publicitātes

Dziesmas līdzautors ir bijušais grupas "Double Faced Eels" mūziķis Reinis Briģis.

"Lai saprastu, sajustu un noķertu Lienes iedvesmu attiecībā uz šo dziesmu, speciāli viņu apciemoju 190 km tālajā Jūrkalnē. Šajā vietā mums izdevās ierakstīt 80% tās dziesmas, kuru jūs dzirdat šobrīd. Sāls trauks kā šeikeris, galda mala kā perkusija, ģitāras, balsis, plaukstas - tas viss ir radies maģiskā dabas nostūrī Jūrkalnē, un ticu, ka klausītājs sajutīs, ko juta Liene, tur dzīvodama, un ko sajutu es," tā par dziesmu saka Briģis. 

Audio: Liene Šomase "Tu esi kā kristāls".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu