Ieva Florence-Vīksne atklāj savus rūdīšanās noslēpumus (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Aktrise Ieva Florence-Vīksne video platformā “Youtube” izveidojusi jaunu kanālu ar nosaukumu “#Veselīgssaturs”, un savā pirmajā video stāsta par aukstām peldēm.

Par jauno projektu TVNET viņa pastāstīja šādi: “Man “Instagram” bija liels pieprasījums pēc ieteikumiem tieši saistībā ar rūdīšanos jeb aukstām peldēm. Katru reizi, kad dalījos savā pieredzē foto un video veidā “Instagram”, novēroju lielu atsaucību no sekotājiem komentāru un personīgo vēstuļu veidā. Tad pēc šī pieprasījuma jautāju sekotājiem, vai viņi vēlētos manas pieredzes lielāku izklāstu, uz ko liela daļa atbildēja pozitīvi. Tā kā vairāk kā septiņu gadu pieredzi ir grūti izstāstīt īsūmā, vajadzēja domāt par lielāku platformu, kur veidot stāstu. Tamdēļ izvēlējos “Youtube” un gatavot savu pirmo vloga sēriju. Mana vloga nosaukums ir “#Veselīgssaturs”, un savā pirmajā video stāstu par aukstām peldēm.”

Viņa turpināja:”Runāju par savu, tikai savu pieredzi par lietām, darbībām, notikumiem, domām, izmēģināto, esošo, pieredzēto.

Mērķis ir iedvesmot būt drosmīgam un nebaidīties atklāt sev ko jaunu dzīvē.

Vloga sērijas sekos par dažādām tēmām atkarībā no tā, kas ir manu “Instagram” sekotāju interesēs. Kopā ar vīru uzsākām vlogu veidošanu līdz ar valstī noteiktajiem ierobežojumiem, bet izstrādāta ideja par to jau bija agrāk. Vajadzēja tikai mazliet vairāk laiku mājās, lai kārtīgi sāktu.”

“Galvenais ir minēt, ka tā ir mana, tikai mana pieredze. Nebalstos uz medicīnu vai ko tādu, kas nav manā kompetencē. Veselības nolūkos jākonsultējas ar ārstu, un stingri aizliegts uzsākt rūdīšanos bez iepriekšējās sagatavošanās,” piebilda aktrise.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu