Džims Kerijs ar kārtējo karikatūru pasmejas par Trampu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džims Kerijs
Džims Kerijs Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Aktieris un komiķis Džims Kerijs (Jim Carrey), kurš jau vairākus gadus aizrāvies ar politisko karikatūru, savā tviterī publicējis jaunu darbu, kurā pasmejas par ASV prezidenta Donalda Trampa vieglprātīgo attieksmi pret Covid-19.

Jaunākajā karikatūrā 58 gadus vecais aktieris atveidojis Nāvi jeb Drūmo pļāvēju, kas nostājusies pret Trampa seju. 

"Drūmais pļāvējs ir greizsirdīgs uz Trampa un Republikāņu partijas spēju uz pusi palielināt nāves gadījumu skaitu," vēsta uzraksts.

Pirmdien koronavīrusa statistika ASV ir kļuvusi biedējoša - 1 352 662 inficēto un 80 478 mirušo.

Kerijs nav vienīgais, ka kritizē Trampa haotisko un novēloto reakciju uz koronavīrusa epidēmiju. Eksperti uzskata, ka vilcināšanās ar ierobežojumiem, būtiski varētu atsaukties uz gaidāmajām ASV prezidenta vēlēšanām.

TVNET: Obama nopludinātā ierakstā nosauc Trampa reakciju uz Covid-19 par "haotisku jucekli".

Džims Kerijs jau kādu laiku ir izpelnījies sabiedrības uzmanību ar daudziem paša zīmētiem politiski satīriskiem attēliem. Pirms pāris gadiem zvaigzne publicēja video ar nosaukumu «I Needed Color», kas izskaidroja aktiera jauno gleznošanas apsēstību un to, kā zīmēšana palīdzēja viņam atbrīvoties no depresijas. Kopš tā laika aktieris regulāri glezno dažādus portretus, kuros attēlots Donalds Tramps un viņa administrācijas locekļi.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu