Diāna Kubasova nonākusi policijas redzeslokā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu modele, skaistumkaraliene Diāna Kubasova, kura šobrīd atrodas Bali, iekļuvusi nepatikšanās un par mata tiesu izsprukusi no apcietinājuma. 

Par situāciju, kurā iesaistīta arī Bali policija, Diāna informējusi savus sekotājus vietnē "Instagram": "Pie mums bija atnākuši 10 policisti, jo, kā izrādās, dienu iepriekš bija iznācis jauns likums - uz ielas visiem obligāti jāatrodas sejas maskās! Viņi bija kamerās ieraudzījuši, ka pāris cilvēki ieiet pa vārtiem bez maskām, un izlēma ar mums par to aprunāties."

Viņa turpina: "Policisti ieradās lielā grupā, nofotografēja mūsu pases un mūs pašus, un aizsūtīja taisīt Covid-19 testus. Sākumā baidījāmies doties testēties, jo iepriekš redzējām pabriesmīgus apstākļus vietējās slimnīcās.

Bet mums piedraudēja, ka mūs vismaz uz 14 dienām ieliks karantīnā vai pat apcietinās, ja neizpildīsim viņu nosacījumus."

"Par laimi, testēšanas punkts bija tukšs un tīrs, bailes par saslimšanu tur mūs nepārņēma un pēc stundas mums bija veselības sertifikāts, kurš te tiek ļoti augstu godāts!" - priecājas Kubasova.

Šarmantā tumšmate piebilst, ka Bali dodot pārbaudījumus jaunatbraucējiem un izvēlas cilvēkus, kurus pieņemt. Jaunā sieviete ir apņēmības pilna arī turpmāk reizi gadā doties uz Bali, lai pavadītu tur pāris mēnešus.

Atgādinām, ka Kubasova Bali uzturas jau divus mēnešus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?‍♀️ ALMOST GOT ARRESTED ?‍♀️ ⠀ ??⬇️ ?? Bali jau esmu pavadījusi 2 mēnešus! ?Nevaru vien noticēt, cik ātri skien laiks. Šī vieta mani ir tik ļoti pārņēmusi, ka es Bali varētu saukt par savām mājām un dvēseles vietu. ?Šis ir jau otrais gads pēc kārtas, kad braucu uz Bali un domāju, ka turpināšu šeit pavadīt pāris mēnešus gadā katru gadu! ✅ ⠀ Saka, ka Bali dod pārbaudījumus jaunatbraucējiem un izvēlas cilvēkus, kurus pieņemt. ??‍♀️ Cerams, ka saslimšana un nelielais piedzīvojums ar policiju ir viss, kas Bali bija padomā mums! ? ⠀ Droši vien jau redzēji manos stories - pie mums bija atnākuši 10 policisti, jo, kā izrādās, dienu iepriekš bija iznācis jauns likums - uz ielas visiem obligāti jāatrodas sejas maskās! ? Viņi bija kamerās ieraudzījuši, ka pāris cilvēki ieiet pa vārtiem bez maksām un izlēma ar mums par to aprunāties ??‍♀️ ⠀ Policisti ieradās lielā grupā, nofotografēja mūsu pases un mūs pašus, un aizsūtīja taisīt Covid-19 testus. ? Sākumā baidījāmies doties testēties, jo iepriekš redzējām pabriesmīgus apstākļus vietējās slimnīcās. ? Bet mums piedraudēja, ka mūs vismaz uz 14 dienām ieliks karantīnā vai pat apcietinās, ja neizpildīsim viņu nosacījumus. ??‍♀️ ⠀ Par laimi, testēšanas punkts bija tukšs un tīrs, bailes par saslimšanu tur mūs nepārņēma un pēc stundas mums jau uz rokām bija veselības sertifikāts, kurš te tiek ļoti augstu godāts! ✅ ⠀ ?? Have already spent 2 months in Bali. ?Cannot believe how fast time flies here and this place has grown on me so much, that I think I will call it home a couple of months now every year. ? ⠀ They say Bali tests newcomers and chooses who es “good enough” to keep. I hope getting sick and our little adventure with the police is all Bali has in store for us! ? You might have seen in my stories - we had 10 police men coming to our villa because a new rule came out the day before that we didn’t know - that everyone has to wear a mask on the street. ? After the police man came, took pictures of all of our passports and us too, we were escorted to the nearest Covid-19 testing point to do the rapid test. ? ⠀ The lab was clean and safe though and police hasnt bothered us since! ?? ⠀ ?@kaamalaresort

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu