Prusax dalās pārdomās par Matīsa Runtuļa pāragro nāvi un savu pieredzi ar narkotikām (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Maija sākumā Latviju pāršalca sēru vēsts, ka 29 gadu vecumā no dzīves aizgāja daudzsološais mūzikas producents Matīss Runtulis jeb "Mr.Myster". Matīsa mamma neslēpa - dēlam bijušas problēmas ar kaitīgajām vielām un viņš pats izvēlējās aiziet no dzīves. Šo tēmu raidījumā "Pāļa bazars" apsprieda raidījuma vadītājs Jānis Krīvēns un reperis Prusax.

Prusax, kurš neslēpj, ka dzīves laikā izmēģinājis teju visas narkotiskās vielas, ļoti pārdzīvo par Matīsa nāvi. "Traģiski. Man daudzi čomi viņu pazina tiešām kā draugu," atklāj viņš.

Uz Krīvēna jautājumu, kāda ir Prusaka pašreizējā pieredze ar kaitīgo vielu lietošanu, reperis atzīst, ka šobrīd tās nelieto. "Es esmu galīgi mierīgs. Es esmu izgājis visai tai fāzei cauri, kad man gribas to visu [pamēģināt]."

Runājot par Matīsa nāvi, Prusax izsakās šādi: "Es nezinu, ar ko viņš cīnījās. Es nenosodu nevienu, kurš kaut ko lieto, jo pats esmu bijis viņu ādā un zinu, kā tas ir. Ja arī tu nevari izcīnīties līdz galam, es arī to saprotu, jo man arī ir bijuši brīži dzīvē, kad likās, ka p**** ir..."

Prusax atzīst, ka pats bijis tuvu nāvei, taču tas noticis vēl pirms viņa veiksmīgās karjeras sākuma.

Reperis raidījuma laikā vairākkārt uzsvēra, ka neiesaka lietot narkotikas, jo īpaši uzrunājot bērnus un jauniešus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu