"Amoralles" radītāja Inese Ozola par savām trim laulībām: "Katru reizi ticēju, ka tas ir uz mūžu" (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Inese Ozola
Inese Ozola Foto: publicitātes

Pērn tapa zināms, ka pēc sešiem laulībā pavadītiem gadiem šķiras zīmola "Amoralle" vadītāja Inese Ozola un viesnīcas "Dome Hotel" īpašnieks Gundars Ozols. Neraugoties uz to, Inese sarunā ar Lauru Saulīti raidījumā "Generation Famous" sacīja, ka joprojām tic mīlestībai uz mūžu.

"Es ticu mīlestībai ar lielo burtu," intervijā atklāj Ozola, kura uzskata, ka "brīnišķīgi ir būt kopā ar līdzīgi domājošu [partneri], lai tā frekvence ir vienāda".

Tiesa, viņa apzinās mūsdienu realitāti: "50 gadus atpakaļ vienā klasē bija divi bērni no šķirtām ģimenēm, tagad tā šķiršanās statistika ir pavisam cita - pārsvarā bērni ir no šķirtām ģimenēm. Pārsvarā bērnus audzina ne bioloģiskie vecāki vai vismaz viens ne bioloģiskais vecāks.

Es domāju, tāda ir mūsdienu realitāte, un es to pieņemu. (..)"

Inesi iedvesmo pāri, kuri kopā var nodzīvot visu mūžu. "Man draudzene svinēja 25 gadu kāzu jubileju. Tu zini, es no visas sirds apbrīnoju tos cilvēkus, kuriem ir bijis lemts tik ilgi būt kopā. Es domāju, ka ne visi cilvēki var būt tik ilgi kopā. Es pieļauju, ka tas nav mans kods.

Iespējams, ka es nekad nevienās attiecībās nebūšu 25 gadus. 

(..) Es patiešām ticu, ka ir mūžīga mīlestība. Es esmu bijusi trīs reizes precējusies, un katru reizi no visas sirds es ticēju, ka tas ir uz mūžu. Un atkal es ticu," optimisma pilna ir "Amoralles" radītāja. 

Atgādinām, ka Inese un Gundars Ozols pēc divu gadu kopā būšanas mija gredzenus 2012. gada izskaņā. Viņiem ir kopīga meita Eva. Inesei no iepriekšējām attiecībām ir meita Džūlija un dēls Otto, bet Gundars ir tēvs meitai Nadīnai.

Ozola intervijā žurnālam "Santa" pērnā gada nogalē sacīja, ka viņai ar Gundaru joprojām ir "brīnišķīgas, inteliģentas attiecības." "Mēs vienmēr būsim vecāki mūsu meitai, un ļoti svarīgi, lai starp mums ir sapratne un laba komunikācija," tā Ozola.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu