"Mis Igaunija" drosmīgā foto parāda, kā izskatās realitātē (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Bijusī titula "Mis Igaunija" īpašniece Madli Vilsara savā "Instagram" kontā publicējusi ļoti atklātu un godīgu ierakstu.

Vilsara, kura pēc izcīnītās uzvaras skaistuma konkursā ilgu laiku strādāja par laika ziņu diktori, raksta, ka viņa joprojām neizprot, kāpēc cilvēki citus mēdz kritizēt viņu liekā svara dēļ.

"Šodien mana uzmanība tika pievērsta tam, ka cilvēki joprojām uzskata, ka kamera var pievienot vai atņemt lieko svaru. Tāpat leņķis, kurā objektīvs ir novietots, ietekmē cilvēka ārējo izskatu. Šos divus attēlus uzņēmu ar divu sekunžu intervālu. Pirms dažiem gadiem būtu publicējusi tikai vienu no tiem, bet tagad jūs varat aplūkot abus," vēsta Vilsara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madli Vilsar (@madlivilsar) on

"Šis pavisam noteikti nav slikts foto. Šie abi attēli ir pilnībā normāli. Es vienkārši vairs nespēju slēpt jūtas, kuras pārcietu visus šos gadus, cīnoties ar svara kontrolēšanu," turpina modele.

Vilsara, kura arī iepriekš ir publiski apspriedusi svara un skaistuma jautājumu, izteikusies, ka aizvadītā gada smagie notikumi un jaunais dzīvesveids viņu pārvērtuši par "vecu zombiju". Skaistule pagājušā gada martā pārvācās uz Londonu, lai izmēģinātu savus spēkus jaunā starptautiskā igauņu uzņēmumā.

Modele arī izteikusies, ka šā brīža apstākļi daudziem ir grūti, tāpēc pie tā sauktās vasaras figūras esot grūtāk tikt: "Katram cilvēkam ir atšķirīga ķermeņa uzbūve, un darbs pie tiem sākas no smadzenēm. Ja cilvēks spīd no iekšienes un izstaro enerģiju, kādas jums ir tiesības nosodīt viņa augumu?"

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu