Stendzenieka sieva komentē abu šķiršanos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ēriks Stendzenieks
Ēriks Stendzenieks Foto: Evija Trifanova/LETA

Pērn tapa zināms, ka pēc 23 gadu ilgas laulības šķiras reklāmists Ēriks Stendzenieks un māksliniece Gita Šmite. Nu viņa intervijā žurnālam "Ieva" pastāstīja par lēmuma pieņemšanu. 

Nesen Stendzenieks intervijā žurnālam "Santa" sacīja, ka attiecībās ar bijušo sievu "tās durvis vēl ir palikušas pavērtas". Vaicāta, vai ir iespējama viņas atgriešanās, māksliniece izsakās šādi: "Viņš jau var turēt tās durvis vaļā, cik vien grib, bet viņam pašam ir jāpieņem Raimonda Paula lēmums. (..) Tas lēmums nozīmē – nemaz, nekad un neko. Jau pirms vienpadsmit gadiem ļoti gaidīju šā lēmuma pieņemšanu. Ar laiku jau cerības samazinājās.

Diemžēl tā slimība (sauksim to par dažādām atkarībām) ir viltīga, briesmīga un šausmīga.

Cilvēki, kuri to paši ir piedzīvojuši, zina, par ko ir stāsts, bet tie, kas nav piedzīvojuši, nesapratīs. Šajā slimībā parādās pilnīgi visi grēki, kādus vien var iedomāties."

Viņa turpina: "Ja vien Ēriks būtu gatavs pieņemt lēmumu, viņam joprojām ir iespēja. Tāda iespēja vispār pastāv tikmēr, kamēr vien cilvēks ir dzīvs."

"Bet man jau šķiet, ka Ēriks joprojām koķetē ar visu, kas ar viņu notiek. Jā, cieš, bet vienlaikus izbauda. Un par to man ir ļoti žēl," secina Šmite.

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

Kā zināms, Stendzenieku pāris mija gredzenus 2004. gadā. Abi ir vecāki divām atvasēm - meitai Grietai un dēlam Jānim.

2018. gadā Ēriks un Gita noslēdza laulības līgumu par visas mantas šķirtību. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu