Alise Haijima jaunākā singla videoklipā redzama īpaši jutekliska

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šovā "X Faktors" iepazītā dziedātāja Alise Haijima nākusi klajā ar pirmo singlu un dziesmas videoklipu no rudenī gaidāmā mini albuma. 

Dziesma ”Dejo ar mani” tapusi sadarbībā ar producentiem Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi, bet mūzikas videoversiju veidojis Kaspars Dvinskis, plašākai publikai zināmas arī kā Dj Dween.

”Šī dziesma ir neapzināta sievietes atzīšanās. Kaisli un iekāri mēs neizrādām kā plašpatēriņa preču reklāmas rullīti, bet brīžos, kad uz spēles liktas mūsu vājības, mēs varam izrādīt iniciatīvu,” dziesmas stāstu komentē izpildītāja.

Uz jautājumu par tagadējo pasaules notikumu ietekmi uz muzikālā materiāla veidošanu Alise atbild, ka ”pavasara uzstāšanās plāni ir ietekmēti pamatīgi, bet ierakstu studijas darbu tas skāris mazāk”.

Savukārt par nākotnes plāniem mūziķe smaidot izsakās: ”Tad jau redzēs. Šobrīd aktīvi strādāju pie visa, ko var veikt bez lielas cilvēku masu iesaistes, ar lielu nepacietību gaidu, kad situācija mainīsies, un ļoti ceru saņemt piedāvājumus no pasākumu organizatoriem par iespējām uzstāties.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu