"Amoralle" nāk klajā ar paziņojumu par skandalozo video (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/amoralle

Zīmols "Amoralle" 3. jūnijā nāca klajā ar video, reaģējot uz pašreizējiem notikumiem ASV. Tiesa, video raisīja sašutumu soctīklu lietotāju vidū. Nu uzņēmums ir izdzēsis video un publiskojis atvainošanos.

Publicēšanas dienas vakarā video jau tika izdzēsts un zīmola saimniece Inese Ozola gan savā, gan "Amoralles" kontā vēstīja:

"Labi domāts - slikti sanācis!

Es vēlos publiski atvainoties ikvienam, kas sajutās aizskarti no "Amoralle" soctīklos publicētā video. Tāpat vēlos atvainoties dāmām, kuras ir ierautas šajā skandālā!

Šis sirsnīgais video tapa martā, kad ikviena no mums jutās pārsteigta par koronavīrusa pandēmijas krīzes izraisītajām pārmaiņām mūsu dzīvēs! "Amoralle" kļūda bija to publicēt šodien. Es kopā ar savām draudzenēm, cīņu biedrenēm un iedvesmas devējām iedziedāju skaistu dziesmu, paužot mīlestību, maigumu un vienotību, lai atbalstītu ikvienu sievieti grūtību pārvarēšanā!

Pasaulē ir tiešām daudz sāpju un nebūšanu, un arī mēs šo video filmējām kā vienojošu un uzmundrinošu kopdarbu, kad pasauli tikko bija visaptveroši skārusi koronavīrusa pandēmija.

Video filmējot, mūsu doma bija paust sieviešu solidaritāti un mīlestību, uzmundrinot un atbalstot vienai otru, jo šis laiks spēcīgāk kā jebkad agrāk parādīja, ka mēs patiešām visi esam vienas pasaules ģimene.

No mūsu puses šim video pilnīgi noteikti nebija nekāds konteksts ar šā brīža sāpīgo situāciju.

Vēlos noņemt ikvienas dāmas atbildību par šo video un tā interpretāciju pasaules sāpju kontekstā. Es vienmēr esmu pastāvējusi un pastāvēšu par mīlestību pāri visam, par pieņemšanu, par līdzcietību, vienlīdzību un empātisku sapratni. Es ticu, ka risinājums vienmēr ir meklējams mīlestībā, nevis naidā," rakstīts paziņojumā.

Atgādinām, ka nu jau izdzēstajā video vairākas slavenas pašmāju dāmas apvienojās Džona Lenona "Imagine" izpildīšanā. Video aprakstā bija teikts: "Mēs visas šajā esam kopā. Mēs esam sievietes. Tam ir nozīme. Mēs stāvam kopā. Mēs ticam cilvēku cilvēcībai. Mēs ticam sievietes spēkam, maigumam un sarunām. Mēs neatbalstām vardarbību, agresiju un netaisnību. Mēs ticam vienlīdzībai, daudzveidībai un iekļaušanai sabiedrībā. Katrai dzīvībai ir nozīme. Paldies mūsu dārgajiem draugiem, kuri ir mājās, bet vienoti mīlestībā."

Cēlais mērķis iestāties par vienlīdzību, šķiet, piedzīvojis neveiksmi, jo vairāki soctīklu lietotāji asi nosodījuši zīmolu par šādu rīcību.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Labi domāts - slikti sanācis! Es vēlos publiski atvainoties ikvienam, kas sajutās aizskarti no Amoralle soctīklos publicētā video. Tāpat vēlos atvainoties dāmām, kuras ir ierautas šajā skandālā! Šis sirsnīgais video tapa martā, kad ikviena no mums jutās pārsteigta par koronavīrusa pandēmijas krīzes izraisītajām pārmaiņām mūsu dzīvēs! Amoralle kļūda bija to publicēt šodien. Es kopā ar savām draudzenēm, cīņu biedrenēm un iedvesmas devējām iedziedāju skaistu dziesmu, paužot mīlestību, maigumu un vienotību, lai atbalstītu ikvienu sievieti grūtību pārvarēšanā! Pasaulē ir tiešām daudz sāpju un nebūšanu, un arī mēs šo video filmējām kā vienojošu un uzmundrinošu kopdarbu, kad pasauli tikko bija visaptveroši skārusi koronavīrusa pandēmija. Video filmējot, mūsu doma bija paust sieviešu solidaritāti un mīlestību, uzmundrinot un atbalstot vienai otru, jo šis laiks spēcīgāk kā jebkad agrāk parādīja, ka mēs patiešām visi esam vienas pasaules ģimene. No mūsu puses šim video pilnīgi noteikti nebija nekāds konteksts ar šā brīža sāpīgo situāciju. Vēlos noņemt ikvienas dāmas atbildību par šo video un tā interpretāciju pasaules sāpju kontekstā. Es vienmēr esmu pastāvējusi un pastāvēšu par mīlestību pāri visam, par pieņemšanu, par līdzcietību, vienlīdzību un empātisku sapratni. Es ticu, ka risinājums vienmēr ir meklējams mīlestībā, nevis naidā.” Inese Ozola

A post shared by Amoralle (@amoralle) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu