Jānis Skutelis par video uz sliedēm saņēmis aizrādījumu no "Latvijas dzelzceļa" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pēc skandāla ar blogeri Armandu Jaunzemu jeb Armi, kurš iemūžināts izpildot visai ekstrēmas darbības pie vilciena, Rīgas Centrālajā dzelzceļa stacijā 10. jūnijā notika preses brīfings, kurā tika stāstīts par to, kur ir tā robeža, kad atļautais kļūst par likumpārkāpumu, un kā influenceru pārgalvīgā uzvedība var ietekmēt sekotājus.

Ar savu stāstu brīfingā piedalījās arī komiķis Jānis Skutelis, kurš pastāstīja, ka arī viņš par kādu "Pusnakts šova septiņos" video izpelnījies aizrādījumu no "Latvijas dzelzceļa".

Video, kurš joprojām ir pieejams publiski, Skutelis ar mūziķi Nauri Brikmani pastaigājas pa sliedēm, apspriežot sejas masku tematu. 

"Pēc šā video publicēšanas mēs saņēmām ļoti sirsnīgu aizrādījumu no "Latvijas dzelzceļa", ka tā nav laba ideja staigāt pa sliedēm un filmēt uz sliedēm video.

Kā jau joku pasaulē dzīvojoši, mēs uz to atbildīgi noreaģējām un nākamajā raidījumā iefilmējām video uz tramvaja sliedēm, jo sapratām, ka "Latvijas dzelzceļš" mūs skatās, un gribējām pārbaudīt, vai "Rīgas satiksme" mūs skatās. No "Rīgas satiksmes" mēs aizrādījumu nesaņēmām, līdz ar to laikam neskatās," pastāstīja Skutelis. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu