Aktieris Mihails Jefremovs lūdz piedošanu bojā gājušā ģimenei (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Krievu aktieris Mihails Jefremovs, kurš pirmdien Maskavas centrā izraisīja avāriju, sociālajos tīklos publicējis video ierakstu, kurā lūdz piedošanu bojā gājušā Sergeja Zaharova ģimenei un sola viņa tuviniekiem materiālo atbalstu.

“Nezinu, ar kādiem vārdiem lūgt piedošanu Sergeja Zaharova ģimenei, bet es vienalga to lūdzu, lai gan zinu, ka man to nepiedos. Es, protams, sniegšu atbalstu ar visiem līdzekļiem, ja vien to pieņems. Un ja sapratīs, varbūt vēlāk, ka tas nav mēģinājums atpirkties, bet gan izpirkt [savu vainu]. Un protams, mana sieva un bērni man to nevar piedot. Kā arī visi, kas man ticēja. Nav piedodami dzērumā sēsties pie stūres, kad bojā iet nevainīgs cilvēks. Kad viņa ģimenei ir tāda nelaime… Es nezinu, kā tālāk dzīvot”, saka Mihails Jefremovs.

Aktiera izraisītā traģiskā auto sadursme notika 8.jūnija vakarā, kad viņš ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīmredzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, bet vēlāk - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu