Influencere Kristīne Dzenīte atklāj, kāpēc piekrita palielināt krūtis kameru priekšā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Influencere un dvīņu mamma Kristīne Dzenīte pērn raidījuma "Ceļā uz pārliecību" ietvaros veica krūšu palielināšanu. Nu viņa Lauras Saulītes raidījumā "Generation Famous" paskaidroja, kādēļ pieņēma šādu lēmumu.

Kā atklāj ifluencere, viņa par krūšu implantiem domājusi jau ļoti sen.

"Man nekad nav bijis nekas tāds īpašs, es vienmēr esmu gribējusi. Es ļoti gribēju pēc bērniem, arī ar vīru pirms bērniem es teicu, ka gribēšu. Man apnikušas tās supersportiskās, "nekā nav" krūtis," bilda Dzenīte. 

Lai arī vīrs atbalstījis viņas lēmumu, sievietei visvairāk vajadzēja pārliecināt tēti: "Man bija nedaudz neērti. (..) Es saku, ka tiešām gribu un vienmēr esmu gribējusi, un man dod šādu iespēju. Vienīgais, ko viņš pateica, - nu tikai netaisi lielas!"

"Es esmu starā joprojām, nesen biju pie dakteres, un es eju ar tādu smaidu! Man nevajag ne lielākas, ne mazākas, jo viņa ir piemeklējusi tik perfektu to izmēru, (..) jo es gribēju tādu veselīgo, estētiski skaisto izmēru," intervijā norāda Dzenīte, piebilstot, ka, pat ja viņai nebūtu nācis piedāvājums veikt operāciju kameru priekšā, viņa tāpat to būtu darījusi par saviem sakrātajiem līdzekļiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

un tie vēl ir tikai ziediņi #commingsoon #sugarskingarmentsbydzenite

A post shared by Kristīne (@kristine.dzen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristīne (@kristine.dzen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristīne (@kristine.dzen) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu