Kristīne Deimone nosoda Seksīgo Lee par savu kailfoto pārdošanu; abas dāmas publiski sašķendējas (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Skropstu meistare Kristīne Deimone, kura vairākkārt nonākusi ziņu portālu virsrakstos, publiski aicinājusi dāmas nepārdot sevi, kā, viņasprāt, to dara dziedātāja un radio balss Liene Ušakova (Seksīgā Lee), piedāvājot savus kailfoto par samaksu. 

Deimone, reaģējot uz ziņu, ka Ušakova tirgo savus kailfoto, vietnē "Instagram" paudusi sašutumu un vērsusies pie savām sekotājām, sakot: "Meitenes, esiet cienīgas un nekad nepārdodiet sevi! Neklausieties lētus padomus. Un neapkaunojiet savu vīrieti, jo neviens sevis cienīgs vīrietis nepieļaus sev blakus tādas darbības."

"Tu esi sieviete... māte... nevis "buy" (pērkama - red.)," Deimone raksta Ušakovai.

"Negribat iet strādāt? Tad vienmēr var paplest kājas," skarba ir viņa.

Ušakova, kura, kā pati atklāj, parasti netērē laiku, atbildot šādiem komentāriem, vietnē "Instagram" dalījusies garās pārdomās un pat publiski sašķendējusies ar Deimoni.

"Nav formulas, kā dzīvot pareizi vai nepareizi, labi vai slikti. Katram tā ir sava. (..) Es tirgoju ilūzijas, vieglu erotiku. Tāpat kā teju katra otrā meitene "Instagram". Jūsu Padomju laika dzīves pozīcija man ir sveša. Jūs izvēlaties šādi dzīvot, lūdzu! Bet negaidiet, ka visi iet jums pa pēdām arī nākotnē. Cilvēki ir noguruši no stereotipu važām. Tetovējumi, kailums jau sen nav nekas īpašs. Mūsdienās teju katra popzvaigzne, kuru tu kausies dzied apenēs un tīkliņzeķēs. (..) Es taisu naudu saviem spēkiem un man par to nav kauns.

Tev piedāvātu "Playboy" bildēties, tu būtu pirmā, kas aizskrietu!

Tad kur ir starpība starp žurnāla fotouzņēmumiem un tiem, kurus publicēju es?" - raksta Ušakova.

Viņa turpina: "Mani vienmēr ir uzturējuši vīrieši. Vienmēr man devuši visu un man nekad nav bijis jāuztraucas, vai jāstrādā, ja vien es pati to nevēlos, bet, neskatoties uz to, es tāpat vienmēr paralēli esmu darbojusies. "Only Fan$" ir eksperimentāls variants man, un tika radīts aiz lielas ziņkāres un, kā reiz, vīrieša iedvesmas vadīts. Tāpēc, "cut ya bullshit, red" (izbeidz runāt muļķības, sarkanā), un lipini tālāk savas skropstas!

Vēlies man kaut ko teikt - atsūti privātu vēstuli vai vēl labāk satiecies ar mani dzīvē!

Šitā gudrā dir**** mājās, dīvānā sēžot, ir vienreiz jāiznīcina."

Tāpat viņa novēl Kristīnei "sirdsmieru un mazāk uztraukties, un sekot līdzi citu cilvēku dzīvei".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOAL

A post shared by Kristine Deimon (@kdeimon) on

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu