"DaGamba" un "Tautumeitas" sniegs koncertu klausītājiem laivās Juglas ezerā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kā klasiskās mūzikas huligāni «Dagamba» iepazīstināja  "Arēnu Rīga" ar Čaikovski. Un "Rammstein".
Kā klasiskās mūzikas huligāni «Dagamba» iepazīstināja "Arēnu Rīga" ar Čaikovski. Un "Rammstein". Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā, Juglas ezerā 8. augustā notiks grupu "Tautumeitas" un "DaGamba" dubultkoncerts

Festivāls "Laivā" būs pirmais crossover jeb starpžanru mūzikas festivāls Baltijā, kas aicinās klausītājus sēsties laivās Juglas ezerā ar skatu uz Brīvdabas muzeju un nodoties gleznainās Rīgas nostūra ainavas baudīšanai. 

"Mēs jau kādu laiku sapņojam par starpžanru mūzikas festivāla organizēšanu. Šis mūzikas žanrs pašlaik pasaulē ir ļoti populārs, to pārstāv arī, piemēram, Deivids Garets (David Garret), 2Cellos, Apocalyptica u.c. Koncertējot ārpus Latvijas, esam sastapuši daudz interesantu muzikālu apvienību, ko noteikti aicināsim uzstāties festivālā turpmākajos gados. Esam patīkami satraukti, uzsākot šīs idejas realizāciju, kas "DaGambai" iezīmēs arī jaunu sākumu, jo šis vienlaikus būs pēdējais koncerts tieši šādā sastāvā,” stāsta festivāla idejas autors un "DaGamba" dibinātājs Valters Pūce.

"Tautumeitas"
"Tautumeitas" Foto: publicitātes

Ieeja festivālā paredzēta tikai apmeklētājiem laivās. Ieejas biļetes un laivu rezervācijas no šodienas pieejamas “Biļešu paradīzes” tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu