Diāna Kubasova nekādi netiek uz Latviju (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Diāna Kubasova
Diāna Kubasova Foto: LETA

Latviešu modele, skaistumkaraliene Diāna Kubasova, kura jau vairākus mēnešus uzturas Bali, pavēstījusi, ka vēlas atgriezties Latvijā, taču tas nekādi neizdodas. 

Kubasova vietnē "Instagram" dalījusies savā bēdu stāstā. "Mans ceturtais mēģinājums doties uz Latviju izgāzās - nu jau ceturtais lidojums, kas tika atcelts! Jūtu, ka Bali ar mani vēl visu nav paveikusi un galīgi nelaiž mani mājās!"

Tāpat simpātiskā tumšmate uzskaitījusi iemeslus, kāpēc palikt Bali, minot lētāku mājokļa īri, lētākas masāžas, skaistas pludmales, brīnišķīgas lokācijas fotogrāfijām, kā arī iepazīšanos ar jauniem un interesantiem cilvēkiem no visas pasaules. 

Savukārt iemeslus atgriezties mājās viņa nosauc šādus: "Apciemot vecākus un vecvecākus, satikt draugus, pastaigāties gar Baltijas jūru, pastaigāties mežā, apēst auksto zupu, atēsties dārza zemenes, avenes, mellenes un ķiršus, pārraudzīt izremontētā dzīvokļa dizaina finišēšanu un izīrēšanu, sadarbības "Instagram" ar maniem mīļajiem, ilgtermiņa sadarbības partneriem, vieglāka dažu citu projektu pārraudzīšana."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? BALI IS NOT DONE WITH ME YET! ? ⠀ Already my 4th flight back to Europe was cancelled. ❌ And the longer I stay here, the less I actually miss Europe and more I get settled in. ? ⠀ ?? Mans 4. mēģinājums doties uz Latviju izgāzās - nu jau 4 lidojums, kas tika atcelts! Jūtu, ka Bali ar mani vēl visu nav paveikusi un galīgi nelaiž mani mājās! ??‍♀️ ⠀ ➡️ Nesen izsvēru + un -, vai man censties un pirkt nu jau 5. lidojumu tuvākajā laikā. Iemesli atgriezties Latvijā: ➕Apciemot vecākus un vecvecākus ➕Satikt draugus ➕Pastaigāties gar Baltijas jūru ➕Pastaigāties mežā ➕Apēst auksto zupu ➕Atēsties dārza zemenes, avenes, mellenes un ķiršus ➕ Pārraudzīt izremontētā dzīvokļa dizaina finišēšanu un izīrēšanu ➕Sadarbības IG ar maniem mīļajiem, ilgtermiņa sadarbības partneriem ➕Vieglāka dažu citu projektu pārraudzīšana ⠀ ➡️ Plusi palikt Bali: ? ➕Lētāka mājokļa īre ➕Lēti eksotiskie augļi ➕Lētas masāžas (5-6x lētākas nekā LV) ➕Perfekta atmosfēra yogi un garīgajām praksēm ➕Skaistas pludmales ➕Brīnišķīgas lokācijas fotogrāfijām ➕Jauni, interesanti, kreatīvi projekti ➕Jaunas iepazīšanās un draudzība ar fantastiskiem cilvēkiem no visas pasaules ⠀ ❓Par kuru no variantiem balso Tu? Braukt uz Latviju vai pagaidām palikt Bali❓ Vai ir kādas lietas, kuras es Tavuprāt aizmirsu uzskaitīt pie katras vietas ➕❓ ⠀ ?: @villacellabella ?: @tany_moko

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu