Kiviču pāris iesaistījies konfliktā pie Dzemdību nama; izsaukta Valsts policija (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 8. jūlijā, Andris Kivičs ar sievu Lieni pavēstīja par meitiņas Mias piedzimšanu, parādot, ka viņi atgriežas mājās no Rīgas Dzemdību nama. Kā nu noskaidrojies, dodoties mājup, pāris iesaistījies konfliktā.

Kā vēsta portāls Apollo, pie viņiem vērsās kāds aculiecinieks, pastāstot, ka 8. jūlijā Kiviču pārim izveidojies konflikts ar kādu sievieti, iespējams, žurnālisti, kas jau gaidījusi pie Dzemdību nama.

Kā redzēto skaidroja aculiecinieks, trača karstumā mūziķis esot no sievietes rokām izrāvis telefonu un aizmetis to prom, savukārt Liene izsaukusi policiju. 

Foto: Apollo aculiecinieks

Aculiecinieks iesūtīja arī fotogrāfijas, kurās redzama policijas automašīna, pie kuras stāv un notiekošo iemūžina mūziķis.

Policijā portālam TVNET apstiprināja, ka šāds izsaukums patiešām ir bijis, uz notikuma vietu devās Brasas iecirkņa patruļpolicisti.

Konflikts gan esot atrisināts uz vietas un nekādi iesniegumi neesot rakstīti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Atgādinām, ka Andris un Liene Kiviči apprecējās šā gada 3. janvārī. Dažas dienas vēlāk parādījās spekulācijas, ka Liene varētu būt stāvoklī, ko pēc divām nedēļām arī apstiprināja pats mūziķis.  

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu