Vila Smita sieva atzīst, ka bijusi neuzticīga vīram

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikāņu aktieris Vils Smits (51) un viņa sieva Džeida Pinketa Smita (48) tiek uzskatīti par vienu no spēcīgākajiem un saderīgākajiem pāriem Holivudā. Izrādās, ka ne vienmēr viss ir bijis tik ideāli. 

Smitas sarunu šovā "Red Table Talk" pāris atklāti runāja par viņas romānu ar reperi Augustu Alsinu (27).

"Es jutu, ka beidzot ir pienācis laiks apsēsties un izrunāt visu patiesību, lai vairs nerastos pārpratumi," sacīja Džeida. 

Smita atzina, ka laulība ar Vilu ne vienmēr ir bijusi tik rožaina, kā varētu izskatīties.

"Pirms četrarpus gadiem mūsu laulībā bija sarežģījumi un mēs nolēmām šķirties. Tas kļuva par iemeslu manai dēkai ar reperi," atzina Džeida. Viņa sacīja, ka attiecības ar Alsinu diezgan ātri beidzās, laulātie salaba un šobrīd bauda "beznosacījumu mīlestību".

Smits paskaidroja, ka vēlas izbeigt šīs baumas un ir pienācis gals nejēdzīgajiem virsrakstiem presē.

"Mēs mērķtiecīgi nekad neko nestāstījām. Visi virsraksti, kuros bija teikts "Džeida teica" vai "Smits teica", nav patiesi. Mēs apzināti nekad neko nekomentējām. Tātad tikai tagad, pie šī galda sēžot, mēs atklājam patiesību," norādīja aktieris.

Smita dzīvesbiedre atsevišķi atzīmēja, ka laulāto starpā nav noslēpumu. Intervijas beigās aktieris norādīja, ka ir samierinājies un pieņēmis faktu, ka viņa sievai ir bijušas attiecības ar citu vīrieti. 

Atgādinām, ka Smiti apprecējās 1997. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu