Saulrieta koncertos Mārupē Jānis Stībelis un grupa "Linga"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 15. jūlijā notiks Saulrieta koncertu šīs sezonas astotais pasākums. Tajā uzstāsies Jānis Stībelis un grupa "Linga". Pasākuma izskaņā paredzēts filmas "Svingeri" brīvdabas seanss.

"Saulrieta koncerti Mārupē" ir vasaras koncertu sērija, kas jau trešo gadu norisinās aktīvās atpūtas parkā "JIP Mārupīte". Šīs sezonas sākumā ierasto brīvdabas koncertu programmu nomainīja autokoncerti un drive-in kino, taču līdz ar ārkārtējās situācijas atcelšanu pasākuma organizatori atgriezās pie iepriekš ierastās brīvdabas koncertu koncepcijas. Šosezon koncertus papildina arī brīvdabas kino.

"Saulrieta koncerti Mārupē" nav tikai koncerts – tā ir aizbēgšana no satiksmes un trokšņiem, iespēja baudīt atmosfēru, saulrietu, dzīvo mūziku, protams, neiztikt arī bez dažādiem konkursiem, aktivitātēm un pārsteigumiem. Saulrieta koncerti ir kā viena vakara minifestivāls. "Sajūtas" ir vārds, kas raksturo piedāvāto notikumu kopumu.

Jūlijā uz Saulrieta koncertu skatuves kāpušas tādas apvienības kā Ufo un grupa, kā arī grupa Queentessence. Savukārt vēl gaidāmas grupu “Pērkons”, “Riga Reggae”, “Eolika” un vokāli instrumentālā ansambļa "Neaizmirstulītes" uzstāšanās.

Biļetes nopērkamas www.aula.lv, www.saulrietakoncerti.lv un mobilajā aplikācija Mobilly. Pasākuma biļešu skaits ir ierobežots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu