Rūta Reinika atklāj jaunas detaļas par kāzām ar dēliņa tēti (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Laura Reinika māsa, pasākumu producente Rūta Reinika-Preisa intervijā žurnālam "Santa" atklāja, kā notika viņas kāzas ar dēliņa tēti, burātāju Jāni Preisu.

Pēc tam, kad tapa zināms par Reinikas grūtniecību, vērīgākie pamanīja arī to, ka viņa vietnē "Facebook" atrodama kā Rūta Reinika-Preisa.

Līdz šim Reinika publiski nekomentēja savas attiecības ar dēla Ričarda tēti, taču nu viņa apstiprina, ka abi apprecējās grūtniecības septītajā mēnesī.

Intervijā Reinika atzīst, ka "līdz šim nekad tā īsti nebija gribējies precēties", taču viņa zināja, ka tad, ja viņai ar vīrieti būs bērniņš, tad varētu apprecēties.

"Gaidījām gan līdz pat sestajam mēnesim. Kad arvien biežāk dzirdēju jautājumu, vai vīrs piedalīsies dzemdībās, aizdomājos – kas viņš man ir? Sapratu, ka negribu braukt uz Dzemdību namu kā draudzene, un teicu Jānim, ka tomēr jāprecas," atklāj Reinika.

"Tā nu beigās noorganizējām kāzas mēneša laikā, un bija ļoti forši. Pat mazliet žēl, ka nebija lielāka ballīte ar draugiem," stāsta viņa.  

Atgādinām, ka Rūta Jānis attiecības sāka 2015. gadā. 

Jānim no iepriekšējās laulības ir divi bērni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwback #summer #weddingguests ✨

A post shared by Rūta Reinika (@ruta.reinika) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vakara pastaigas ?‍♀️?‍♂️ aiming for 10K

A post shared by Rūta Reinika (@ruta.reinika) on

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu