Ekspluatācijā nodotas desmit "Lidl" veikalu ēkas (20)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Šobrīd ekspluatācijā nodotas desmit "Lidl" veikalu ēkas, pastāstīja mazumtirgotāja "Lidl Latvija" Korporatīvās komunikācijas departamenta vadītāja Dana Hasana.

Vienlaikus "Lidl" veikalu atklāšanas datumu tirgotāja pārstāvji vēl joprojām neatklāja.

Hasana norādīja, ka celtniecības darbi norit pēc plāna un Covid-19 pandēmija to neietekmēja, ko apliecina arī kompānijas loģistikas centra nodošana ekspluatācijā. 

Vienlaikus Hasana atzina, ka Covid-19 pandēmija ietekmēja tirgotāja ikdienas darba organizāciju - valdības izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā "Lidl Latvija" Rīgas biroja darbinieki pienākumus veica attālināti, no mājām.

"Bijām gatavi nestandarta risinājumiem, prioritizējot darbinieku drošību un veselību. Tik ierastā ikdienas saziņa notika "online" režīmā," viņa sacīja, piebilstot, ka attālinātā darba režīmā turpinājās arī jauno darbinieku atlase. "Veicām intervijas un pieņēmām darba jaunus kolēģus. Interese par darbu uzņēmumā ir augsta un tas, protams, priecē," sacīja Hasana.

LETA jau ziņoja, ka jūlija otrajā pusē ekspluatācijā nodota "Lidl Latvija" loģistikas centra ēka Rīgā. Jaunuzceltais loģistikas centrs Dzelzavas ielā 131, Rīgā, kura platība ir 51 000 kvadrātmetru, nodrošinās "Lidl" veikalu darbību Latvijā un Igaunijā. Tajā atradīsies arī uzņēmuma galvenais birojs. "Lidl Latvija" loģistikas centra būvniecībā ieguldīti vairāk nekā 55 miljoni eiro.

Tāpat ziņots, ka "Lidl Latvija" darbu Latvijā plāno sākt ar ne mazāk kā desmit veikalu atvēršanu, taču konkrētu informāciju par veikalu atvēršanas plāniem kompānija pagaidām nav izpaudusi.

"Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs. Baltijas valstīs pašlaik "Lidl" veikali ir tikai Lietuvā, bet Latvijā uzņēmums plāno veikalus atvērt tuvākajā laikā, tādējādi vairākās pilsētās notiek aktīva veikalu būvniecība.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu