Divus gadus pēc pārdozēšanas Demija Lovato paziņo par saderināšanos (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikāņu dziedātāja Demija Lovato, kuras vārds medijos pēdējo gadu laikā izskanēja saistībā ar narkotiku pārdozēšanu, nu sākusi jaunu dzīvi un gatavojas precēties.

Priecīgos jaunumus viņa paziņoja sociālajos tīklos, daloties ar kadriem, kuros redzama kopā ar mīļoto vīrieti, aktieri Maksu Ēriku. 

Pie fotogrāfijām viņa vēsta: "Kad biju maza meitene, mans tētis vienmēr sauca mani par "mazo partneri" - tas varēja izklausīties dīvaini bez viņa dienvidnieciskā kovboja akcenta. Man tas bija pilnībā skaidrs. Šodien tas vārds atkal man kaut ko nozīmē, jo es oficiāli kļūšu par kāda cita partneri."

Viņa turpina: "Makss, es zināju, ka mīlu tevi brīdī, kad tevi satiku. Tas ir kas tāds, ko nevaru izskaidrot tiem, kuri nekad to nav piedzīvojuši. Par laimi, arī tu to piedzīvoji. Es nekad neesmu jutusies tik mīlēta (izņemot, protams, manus vecākus). Tu nekad nespied mani būt tai, kas es neesmu. Un tu manī izcel labāko. Es esmu pagodināta pieņemt tavu roku laulībā."

"Es mīlu tevi vairāk, nekā šajā ierakstā spēju aprakstīt, bet esmu ekstāzē sākt jaunu ģimeni un dzīvi ar tevi. Es mīlu tevi mūžīgi, manu mazulīt. Manu partneri. Par mūsu nākotni!" - ierakstu noslēdz Lovato.

Uz augšu