Sindija Vilde atgriezusies Latvijā un dalās pārdomās par latviešiem (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sindija Vilde
Sindija Vilde Foto: Evija Trifanova/LETA

Pasākumu organizatore Sindija Vilde izdevumam "Privātā Dzīve" iepriekš pastāstīja, ka kopš februāra beigām par savām mājām nu sauc Portugāli. Nu pēc četru mēnešu prombūtnes viņa atgriezās Latvijā un dalījās pārdomās par tautiešiem.

Atgādinām, ka Vilde pārcelšanos plānoja jau no janvāra, norādot, ka "Latvijā ir kļuvis par šauru viņas  potenciālam, vēlmēm, spējām, sajūtām un sapņiem, tādēļ ir nepieciešams doties tālāk". 

Tagad vietnē "Instagram" Vilde dalījās ar video, kurā publiskoja savas pārdomas un pastāstīja, ko dara Latvijā. 

Video publicēšanas brīdī pasākumu organizatore Latvijā bija jau 20 dienas, no kurām 14 pavadīja pašizolācijā.

"Apciemojot Latviju pēc 4 mēnešu prombūtnes Portugālē, esmu iekšējās pārdomās, kas iedvesmojušas mani doties atkal ceļā, lai atrastu vairāk dvēselisko smaidu, īstāku sirds siltumu un dabas radošo skaistumu," pie video rakstīja Vilde, atklājot, ka turpmāko mēnesi ar dēlu un suni viņa pavadīs, lai apceļotu valsts skaistākās vietas. 

Video Vilde atklāja, ka pēc Portugāles sapratusi, cik cilvēki Latvijā dzīvo "pelēki". Viņu pamatīgi pārsteigušas cilvēku drūmās sejas, piemēram, sabiedriskajā transportā, un noputējušās mājas. 

Sieviete Portugālē pieradusi, ka cilvēki uz ielām smaida, sveicinās, apmainās pieklājības frāzēm, bet Latvijā tas cilvēkiem neesot saprotams. 

"Man ir tik skumīgi, ka es šeit sajūtu vairāk negatīvu enerģiju, nekā pozitīvu, dobju un tādu smagnēju vibrāciju. Šīs drūmās, pelēkās sejas, kur gribas uzlikt kādu sārtumu," norāda Vilde.

Viņa gan piebilda, ka pozitīvisms ir atkarīgs no katra paša un ikviens vienmēr var izvēlēties - smaidīt vai dienu pavadīt negatīvās noskaņās. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sindija / Wind Equus (@sindijawindequus) on

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu