Eilands ar Breidaku velta joku regeju Alūksnes kapusvētkiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Breidaks un Ralfs Eilands
Kaspars Breidaks un Ralfs Eilands Foto: publicitātes

Tā kā šobrīd ir Alūksnes kapusvētku un Alūksnes pilsētas svētku laiks, projekts "Mēs jūs mīlam" publicē dziesmu "Alūksne", kas ir viens no skaņdarbiem komēdijas apvienības izrādē.

Dziesma tapusi "Mēs jūs mīlam" ierakstu sesijā janvārī studijā pie Mārča Vasiļevska, kurš projektam ir muzikālais pienesums gan studijā, gan uz skatuves.

Kāpēc tieši dziesma par Alūksni? Brīdī, kad komiķis un Radio SWH ētera personība Kaspars Breidaks uzzināja, ka Ralfam ir bijušas vairākas draudzenes tieši no šīs pilsētas, viņš teica divas lietas: “Apceļo Latviju!” un “Mums šis stāsts ir jārealizē dziesmā!" Ilgi nevilcinoties, puiši sarakstīja melodiju, tekstu, pieaicināja dziedātāju Aiju Vītoliņu un īstenu alūksnieti Paulu Griščenko, lai dziesmā būtu arī savi lokālpatrioti.

"Mēs jūs mīlam" ir apvienība, kā arī pa pusei improvizēta, pa pusei iestudēta komēdija, kuras pamatā ir Kaspara Breidaka un Ralfa Eilanda draudzība. Viņi ir raduši viens otru ikdienā un reizēm arī dažādu TV un radio tiešraižu laikā izaicināt vai pavilkt uz zoba. Nu ir pienācis laiks to darīt uz skatuves.

"Joki, dziesmas un izaicinājumi. Respektīvi, ja zini “Monty Python” vai “Flight of the Conchords”, tad tas ir tas pats, tikai mazāk labi," raksta Eilands un Breidaks.

Noklausies dziesmu!

Covid-19 ierobežojumu dēļ izrādes mūzikas namā "Daile" ir pārceltas uz šā gada 29. septembri un 21. oktobri, izrāde Liepājā, kultūras namā Wiktorija, pārcelta uz 16. septembri, bet izrāde koncertzālē “Valmiera” pārcelta uz 22. oktobri.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu