Top muzikāla izrāde par Noru Bumbieri un Viktoru Lapčenoku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Nora Bumbiere un Viktors Lapčenkos Mikrofona aptaujas koncertā 80. gados
Nora Bumbiere un Viktors Lapčenkos Mikrofona aptaujas koncertā 80. gados Foto: Valdis Semjonovs

Ar Raimonda Paula piekrišanu top muzikāla izrāde par skatuves duetu - Noru Bumbieri un Viktoru Lapčenoku un viņu laiku, informē izrādes producente Laila Ilze Purmaliete.

Dziedātāju tēlos iejutīsies Marija Bērziņa un Andris Ērglis. Pirmizrāde 28. septembrī plkst.19.00 VEF Kultūras pils Lielajā zālē.

Raimondu Paulu un Ojāru Grīnbergu iepriekšējā gadsimta septiņdesmitajos gados izrādē atveidos Mārtiņš Egliens. Dziedātājus pavadīs labu mūziķu grupa Anatolija Livčas vadībā - Indrķis Veitners, Norberts Skraucis, Miķelis Vīte, Anatolijs Livča.

Režisors - Gundars Silakaktiņš, tērpi - Jurate Silakaktiņa, teksti - Elizabete Trumpe, producente - Laila Ilze Purmaliete

"Manuprāt, latviešu estrādē Noras un Viktora duets nav pārspēts vēl šodien. Tur daudz kas sakrita – talantīgi dziedātāji, skatuviskā saderība, atbilstošs repertuārs … ko tur lai saka - zelta duets," tā par duetu pats Raimonds Pauls.

Izrādes īpašais viesis būs pats Viktors Lapčenoks.

"Dziedāšana duetā ar Noru un darbs ar Raimondu Paulu bija neapšaubāmi skaistākais laiks manā mūžā, tas bija radošs lidojums, tagad tas šķiet gluži kā pasaka, bet ir palikušas iedziedātās dziesmas, un es varu būt priecīgs, ka arī šodien tās ir klausītājiem vajadzīgas," saka Viktors Lapčenoks.

Viktors Lapčenoks
Viktors Lapčenoks Foto: Lauris Vīksne

Izrādē skatītāji varēs iejusties septiņdesmito gadu noskaņās, ko palīdzēs uzburt tautā iemīlētās dziesmas. 

Biļetes – "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu