"Viņas melo labāk" atgriežas ar jaunu sezonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau 17. augustā video satura platformā Go3 un 24. augustā kanālā TV3 Life pie skatītājiem nonāks kulta seriāla “Viņas melo labāk” jaunākā sezona, kas pārsteigs, aizraus un aicinās just līdzi jau iemīļoto varoņu attiecībām! 

Jaunajā sezonā skatītājus sagaida atrisinājums jau septītajā sezonā aizsāktajam stāstam par unikālo gleznu, kuru iekāroja teju katrs no seriāla varoņiem, taču arī šosezon kādam veiksies vairāk, kādam mazāk. Seriālā līdztekus jau iemīļotajiem aktieriem – Evijai Krūzei, Andrim Bulim, Laurim Dzelzītim, Eliņai Vānei, Mārim Bezmeram, Kristianam Kareļinam, Sarmītei Rubulei u.c., gaidāma arī jaunu un košu tēlu pievienošanās, kurus lomas atveidos aktieri -

Mārtiņš Egliens, Imants Strads, Mārtiņš Brūveris, Karīna Lučiņina, Indra Briķe, Pēteris Gaudiņš, Inga Misāne Grasberga, Līga Zeļģe.

Marija (Anete Krasovska), nokļūs neapskaužamā situācijā, pārdodot dārgo gleznas kopiju oligarham Borisam (Normunds Bērzs) un nu viņai būs nepieciešama tēva Māra (Andris Bulis) palīdzība, lai izkultos no šīs situācija. Marijai šajā sezonā sagaidāmi pavērsieni arī mīlas frontē - viņas un Arvja (Lauris Dzelzītis) attiecībām būs vairāki pārbaudījumi, pēc kuriem nekas vairs nebūs tā, kā agrāk…

Mārim (Andris Bulis) nāksies pacīnīties par savu jauno simpātiju Keitu (Laura Atelsone), jo viņas sirds joprojām nav brīva. Turklāt Māris, kā allaž, pieļaus kādu muļķīgu kļūdu, kas ceļu uz Keitas sirdi padarīs sarežģītāku.

Savukārt Marta (Evija Skulte) turpinās laimes meklējumus, pazaudējot tuvu draugu, viņa nekavēsies un atradīs sev jaunus piedzīvojuma biedrus - seriāla jaunos varoņus - brāļus Vovčiku (Mārtiņš Egliens) un Žani (Mārtiņš Brūveris).

Arī Robertu (Māris Bezmers) šīs sezonas laikā sagaida smagas izvēles – gan profesionālā ziņā, gan attiecībās! Jaunus pārsteigumus sagādās Baiba (Elīna Vāne) un Konstantīns (Kristians Kareļins), kuram arī beidzot nāksies pieņemt vīrišķīgu lēmumus - kurai dāmai uzticēt savu sirdi?

Viena no jaunās sezonas jaunajām varonēm būs Lelde (Karina Lučiņina) – skaistumkopšanas salona īpašniece, kura aptīs ap pirkstu ne vienu vien varoni, kā arī nopietnais mācītājs Benedikts (Imants Strazds), kuram bez sprediķiem baznīcā ir arī vairāki citi noslēpumi.

Būs meli, būs nepatikšanas, būs šķiršanās un jauni sākumi – skaties “Viņas melo labāk” jauno sezonu Go3 no 17. augusta un TV3 Life jau no 24. augusta!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu