Lauris Reiniks skarbi vērtē latviešu šamaņa spējas "Ekstrasensu cīņās" (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/ Facbook. Ivo Puriņš

Krievijā populārā šova "Ekstrasensu cīņas" 20. sezonā no 13 dalībniekiem divi pārstāvēja Latviju – šamanis Ivo Puriņš un Sergejs Astafjevs. Nu par Ivo visai kritiski izteicies mūziķis Lauris Reiniks. 

Šobrīd šova 20. sezona ir vērojama TV ekrānos, kurai līdzi seko arī Reiniks. Savus novērojumus par latviešu šamani viņš pavēstīja vietnē "Twitter". 

Pēc tam viņš atbildē kādai sekotājai piebilda, ka Ivo ticis izbalsots no šova, jo viņam bija "galīgi bēdīgas tās "ekstrasensa spējas"".

Atgādinām, ka sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve", Ivo Puriņš atklāja, ka viņam šovā izdevies noturēties ilgāk par kolēģi no Latvijas - viņš filmēšanā piedalījās no augusta līdz novembrim.

Puriņš apgalvoja, ka šovā viss notiek pa īstam: "Cilvēki, kas tajā piedalās, nav aktieri. Visi bija ar fantastisku dzīves pieredzi."

Vaicāts, kāpēc šovā neuzvarēja, Puriņš skaidroja, ka pats sevi par ekstrasensu neuzskata. "Lai pastāstītu kaut ko, man vajag zināt datumus. Šovā man tos nedeva. Es par to pat uztaisīju skandālu – sašutis jautāju, kāpēc nedod datumus, jo es strādāju tieši ar tiem. Esmu dienu salicējs. Šova veidotāji mani ignorēja, jo visiem noteikumi esot vienādi, tādēļ man datumus nedeva."

Foto: "Ekstrasensu cīņu" atlase Rīgā

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu