Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs pozē jaunajā formastērpā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc vairāk nekā 20 gadiem līdz šim ierastās tumšzilās policijas formas tiek nomainītas uz jaunu, atšķirīgu dizainu. Nu jaunajā formā pozējis arī dziedātājs un policists Nikolajs Puzikovs. 

Kā zināms, no 1. augusta Valsts policijas amatpersonas no patruļpolicijas, satiksmes drošības kontroles un konvoja struktūrvienības, kas ikdienā nodrošina sabiedrisko kārtību un drošību, ir redzamas jaunā dizaina formastērpos. 

Arī pašmāju dziedošais policists vietnē "Instagram" ievietojis fotogrāfiju, kurā redzams ar savu kolēģi, no galvas līdz kājām ietērpies jaunajā formastērpā.

 "Viss ir forši, tikai tās cepures kā trešā acs pierē", "Jums piestāv laiviņas," raksta komentētāji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♂️??‍♀️ @valsts.policija

A post shared by NIKOLAJS PUZIKOVS (@nikolajspuzikovs) on

Atgādinām, ka policijas jaunie formastērpi izceļas ar spilgtām krāsām un spožiem atstarojošajiem elementiem, tomēr tajā pašā laikā, gluži kā jaunā policijas transporta trafarējuma izstrādē, tika domāts par to sasaisti ar patriotiskām vērtībām un tradīcijām.

Jaunie formastērpi ir mūsdienīgi, kvalitatīvi un vizuāli atšķirīgi no iepriekšējiem. Būtiski uzsvērt, ka jaunais formastērps ir arīdzan funkcionāls – ērts un atbilstošs dienesta uzdevumu pildīšanai Latvijai raksturīgajos klimatiskajos apstākļos, tostarp ilgstošam darbam lietū. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu