Baltkrieviete Kattie dalās emocionālās pārdomās par dzimtenē notiekošo

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/kattie_official

Pēc 9. augusta prezidenta vēlēšanām Baltkrievijā izcēlušies protesti, kuros opozīcija uzstāj, ka vēlēšanu rezultāti ir viltoti. Šova "X Fakors" otrās sezonas uzvarētāja, baltkrieviete Kattie sociālajos tīklos dalījusies pārdomās par notiekošo dzimtenē.

Jau vēstīts, ka svētdien, 9. augustā, notikušajās Baltkrievijas prezidenta vēlēšanās līdzšinējais valsts galva Aleksandrs Lukašenko ieguvis 80,08% balsu, bet opozīcijas kandidāte Svetlana Tihanovska - 10,9%, liecina oficiālie provizoriskie rezultāti. 

Pēc vēlēšanām Baltkrievijā izcēlušies protesti pret Lukašenko, kas izvērtušies sadursmēs ar drošības spēkiem. Vismaz viens cilvēks ir gājis bojā.

Eiropas Savienība (ES) paziņojusi, ka Baltkrievijā notikušās prezidenta vēlēšanas nav bijušas nedz brīvas, nedz godīgas.

Dziedātāja Kattie vietnē "Instagram" dalījusies pārdomās par notiekošo Baltkrievijā. 

"Es nesaprotu. Visas varasiestādes ir uzpirktas par solījumiem piešķirt dzīvokļus un lielākām algām? Zvērestu izsviest izgāztuvē un konstitūciju turpat. Kā tas ir - kalpot slepkavam, tirānam un krāpniekam? Kā tas ir - skatīties acīs saviem bērniem, vecākiem, ģimenei un draugiem? Kā tas ir - bombardēt neapbruņotus cilvēkus? Es ticu, ka katram ir jāatbild par saviem darbiem.

Melo vēlēšanu komisijas, melo amatpersonas, melo mediji.

Jums nav kauna. Nesodāmības sajūta ir iesakņojusies katrā ķermeņa šūnā. Nodevēji. Man jūsu ir žēl."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я не понимаю...все силовые структуры продались за обещания квартир и повышение зарплат? Присягу в помойку и Конституцию туда же. Какого это - служить убийце, тирану и обманщику? Какого это - смотреть в глаза своим детям, родителям, семьям, друзьям? Какого это - бомбить безоружных? Я верю, что каждый ответит за свои деяния. Лживые избирательные комиссии, лживые чиновники, лживое СМИ. Вам всем не стыдно. Чувство безнаказанности въелось в каждую клеточку вашего тела. Предатели. Мне вас жаль. #ямы97 #культпротест #❤️✊?✌?

A post shared by ?????? (@kattie_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ямы97 #❤️✊?✌? #культпротест

A post shared by ?????? (@kattie_official) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu